Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 52.071
- 40.868
- 3.413
Cok guzel kufrediyorsun admirim. Biz edince hemen tepemize cökmeseniz de arada bizde kufredebilsekKoduğum Beşiktaş’ı beter olun
İsterlerse alırlarmış yarramı alırsınız böyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok guzel kufrediyorsun admirim. Biz edince hemen tepemize cökmeseniz de arada bizde kufredebilsekKoduğum Beşiktaş’ı beter olun
Dorukhan toparladiysa alalim
Geçen sezon attığı gollere bakıyorum da hala çok iyi yapıyor bunları, hızı da hala fena değil gibiAlacagimiz ikinci forvet topsuz kosular yapabilen ve topla gidebilen biri olmali, Bakambu’nun son durumu hakkinda bilgim yok ama bir kac yil once bu profilde bir oyuncuydu
Hocam bu aralar sinirli gibisinKoduğum Beşiktaş’ı beter olun
rize>bjk>fbBjk nefretim>fener nefretim
Geçen sene Yunanistan’da gol kralı olmuşAlacagimiz ikinci forvet topsuz kosular yapabilen ve topla gidebilen biri olmali, Bakambu’nun son durumu hakkinda bilgim yok ama bir kac yil once bu profilde bir oyuncuydu
baktım ama sene daha yeni basladı senin içinkışın baktın ya
bakambu bitmiş harbiden
Ali Cabbar ne yavTadic açıklamasına Ali Cabbar koymuşlar. Jkde Şenol da var. Zımbacıyla bunlar birbirine girer biz de aradan sıyrılırız.
Ali Cabbar ne yav
ben cok daha derinini yasadım senin olayın.astroloji derin ve futbol bilenler astrolojjide biliyosa yorumlayabilir.ama jupiter bagaya gecti bjkye,fbye yarar dersen olmaz.çok detaylı mevzu.ben erden timura,okan buruga bakıyorum genelde.bi de ruya görüyorum.Olum bunları nasıl görüyonuz lan, ben 3-5 sene önde yıldızname mi ne baktırdım hocanın birine korktum gitmedim. Acayip manyak bişiydi, aynısının laciverti bu astrolojide.
20 sene önce de kafayı sıyırmış teyzenin birisi gelmişti üst katta babam var, az bir dakika dedi transa geçti tam şurada oturan adam var; oturuşu şöyle, sigara içişi şu, şu şekilde tv'ye bakar dedi. 1 dakika sonra ortamdan ivedilikle sıvışıp arazi oldum.
Ne bu 1959 öncesi turnuvalar geri mi dönüyortarotcu meral guvene göre hem basaksehir hem fb sampiyonmuş
Sakatlanmadan önce baya iyidi tsdeçok underrated bir topçu
hemen çekerdim