Yunus Coşkun
10 Numara!
- 23 Aralık 2019
- 10.625
- 6.958
- 1.248
Fener Beşiktaşa sokup sokup çıkarıyor bu besiktasta sürekli bunları destekliyor. Iyi oluyor sizlere.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevdiği kızın düğününde gırnata çalarmış. Gavat sanırım.Ali Cabbar ne yav
ama bjk bu sezon sandıgın gibi kötü olmayacak
Oğlum futbolla ne alakasi var ya. Bir iş adamının da yorumlarsin iş durumunu vs onun içinde borsa ve astroloji bilen mi lazim ?ben cok daha derinini yasadım senin olayın.astroloji derin ve futbol bilenler astrolojjide biliyosa yorumlayabilir.ama jupiter bagaya gecti bjkye,fbye yarar dersen olmaz.çok detaylı mevzu.ben erden timura,okan buruga bakıyorum genelde.bi de ruya görüyorum.
Fenerbahçe ve Beşiktaş konusunda sürekli sövebilir misiniz?Arada forumun sesi olmaya çalışıyorum yoksa hayatımda küfür etmişliğim yoktur.
biz şerefsizlik yapmadıgımız için saturnu atlattık.hak yiyenler,havalananların kıcında patlayacak.ali kocun bu sezon çok düşmanı olacak,camia içinde deİnsallah Satürn fbjk ye kökten girer
Bize giren çıkan yok dimi Sergio o önemli
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O koltuk altı ne ya ter kokusu buraya kadar geldi.
ben birleştiriyorumOğlum futbolla ne alakasi var ya. Bir iş adamının da yorumlarsin iş durumunu vs onun içinde borsa ve astroloji bilen mi lazim ?
bunlara değil şenol güneşe giriyorduolum hani satürn giriyordu bunlara
vallah gülüyorum bjk'yi ciddiye alıp nefret edenlere haaya ne bjksi
bu ülkede bir nefret vardır
o da fb nefretidir
yeminle fbnin rengi ismi kişisi gördüğüm an terörle mücadele ekibi gibi başlarını koparmak istiyorum
Bu yaşıyor mu lan
3 haftadır temasımız yokmuş adamla.paredes'i 1 hafta biz bekletiyo olmayalım daha iyisini buluruz diye
bakambu bitmiş harbiden
Voltran diyorsun yakışırben birleştiriyorum
top tutmasıMşengezerin batuhandan ne artısı var idir
iştihareye mi yatıyon yani. 100 sene sonra mezarının başına gelip bu ermiş derler sonra da türbe olursun.ben cok daha derinini yasadım senin olayın.astroloji derin ve futbol bilenler astrolojjide biliyosa yorumlayabilir.ama jupiter bagaya gecti bjkye,fbye yarar dersen olmaz.çok detaylı mevzu.ben erden timura,okan buruga bakıyorum genelde.bi de ruya görüyorum.