Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener Beşiktaşa sokup sokup çıkarıyor bu besiktasta sürekli bunları destekliyor. Iyi oluyor sizlere.

tadic jeko ikilisi en az bu kadar uyumlu olur
1676634809419.webp

ben cok daha derinini yasadım senin olayın.astroloji derin ve futbol bilenler astrolojjide biliyosa yorumlayabilir.ama jupiter bagaya gecti bjkye,fbye yarar dersen olmaz.çok detaylı mevzu.ben erden timura,okan buruga bakıyorum genelde.bi de ruya görüyorum.
Oğlum futbolla ne alakasi var ya. Bir iş adamının da yorumlarsin iş durumunu vs onun içinde borsa ve astroloji bilen mi lazim ?

ya ne bjksi :)

bu ülkede bir nefret vardır

o da fb nefretidir

yeminle fbnin rengi ismi kişisi gördüğüm an terörle mücadele ekibi gibi başlarını koparmak istiyorum
vallah gülüyorum bjk'yi ciddiye alıp nefret edenlere haa

satürn karması vs fb dünyanın yok oluşuna maç yapsa satürn karmasını tutarım aw :d

Son düzenleme:
İcardi bakambu fred gelsin artık . Ağustos gibi de ziyech bekliyorum zaniolo Nelson midjo Sergio Mertens falan gitmezse yeterli bu kadar transfer

ben cok daha derinini yasadım senin olayın.astroloji derin ve futbol bilenler astrolojjide biliyosa yorumlayabilir.ama jupiter bagaya gecti bjkye,fbye yarar dersen olmaz.çok detaylı mevzu.ben erden timura,okan buruga bakıyorum genelde.bi de ruya görüyorum.
iştihareye mi yatıyon yani. 100 sene sonra mezarının başına gelip bu ermiş derler sonra da türbe olursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt