Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alacagimiz ikinci forvet topsuz kosular yapabilen ve topla gidebilen biri olmali, Bakambu’nun son durumu hakkinda bilgim yok ama bir kac yil once bu profilde bir oyuncuydu
Geçen sezon attığı gollere bakıyorum da hala çok iyi yapıyor bunları, hızı da hala fena değil gibi

Dorukhhan ve kerem ya da parades alalım. Bir de ıcardi rashica yeterli

Bakambu iyi transfer 2. forvet için.Okan hocanın geçiş sistemine uygun bi forvet topsuz koşuları çok iyiydi Bursada oynarken sonrasında pek takip etmedim ama ispanyada da iyi işler yaptı.Geçen sene de gol kralı olmuş yunanistanda yıllık 1.5sa maliyeti baya iyi.

Olum bunları nasıl görüyonuz lan, ben 3-5 sene önde yıldızname mi ne baktırdım hocanın birine korktum gitmedim. Acayip manyak bişiydi, aynısının laciverti bu astrolojide.

20 sene önce de kafayı sıyırmış teyzenin birisi gelmişti üst katta babam var, az bir dakika dedi transa geçti tam şurada oturan adam var; oturuşu şöyle, sigara içişi şu, şu şekilde tv'ye bakar dedi. 1 dakika sonra ortamdan ivedilikle sıvışıp arazi oldum.
ben cok daha derinini yasadım senin olayın.astroloji derin ve futbol bilenler astrolojjide biliyosa yorumlayabilir.ama jupiter bagaya gecti bjkye,fbye yarar dersen olmaz.çok detaylı mevzu.ben erden timura,okan buruga bakıyorum genelde.bi de ruya görüyorum.

Fenerbahçe bak sen. Adamlar ne takım yaptı bu sene de Beşiktaş’ın önünde bitirirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt