Efe Bayraktar
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2018
- 7.918
- 7.833
- 843
bence jimnastik kulübünü biraz ciddiye alma vakti geldi, vodafone parkta galibiyet görmek istiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vallah gülüyorum bjk'yi ciddiye alıp nefret edenlere haa
satürn karması vs fb dünyanın yok oluşuna maç yapsa satürn karmasını tutarım aw d
Kimin böyle bir sevinç yapmasını isterdin. Zehra ? Hande ? Ebrar ? Anket açılsın.Gerçek şampiyonluk böyle kutlanır.
Kısmetse gece 3 gibi aynısından bir tane daha yaşarız
fbnn gerisinde olmayacaklar çok ama sampiyonda olmayacaklarolum hani satürn giriyordu bunlara
Arapların sakat dediği adamı alıp ne yapacaz? Erden başkanım oraya yatırımlık wonderkid alacakİcardi bakambu fred gelsin artık . Ağustos gibi de ziyech bekliyorum zaniolo Nelson midjo Sergio Mertens falan gitmezse yeterli bu kadar transfer
Sen şimdi buna inanmadın mı?Zach kim Zajc'mı
Eğer oysa zaten sözleşmesi bitti adamın
Nasıl satacaklar
FNE-NX9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bana ayan oluyo abi.fatih hocayı da çok görüyodum. @Sarper Yıldırım abiye mesajlıyodum ruyalarımıiştihareye mi yatıyon yani. 100 sene sonra mezarının başına gelip bu ermiş derler sonra da türbe olursun.
Bjkye fena kaymislar ali cabbar ile sjsjkdkdkd
Oğlum futbolla ne alakasi var ya. Bir iş adamının da yorumlarsin iş durumunu vs onun içinde borsa ve astroloji bilen mi lazim ?
Bu ikisini uygulayabilen varsa az beni bulsun.Ebrar abiye saygısızlık yapılsın istemem.Kimin böyle bir sevinç yapmasını isterdin. Zehra ? Hande ? Ebrar ? Anket açılsın.
1-gs 100 yıl üst üste şampiyon olsunyeni nesil fbnin hep derbeder hslini gördüğü için
fbye bjk çekiyorlar resmen
korkarım böyle devam ederse bari fb şampiyon olsun diyecekler