- 27 Ocak 2010
- 139.761
- 106.168
- 5.648
bakambu AMİN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk senden duyduk rts sagolasinMerhabalar iyi geceler arkadaşlar,
Cedric Bakambu Galatasarayımıza hayırlı uğurlu olsun. İki gün içinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor!
Edit: Yedek forvetimize merhaba deyin![]()
Ebrar abiye saygısızlık yapılsın istemem.
Bu anket forumumuza kazandırılmalıdır destekliyorum.Kimin böyle bir sevinç yapmasını isterdin. Zehra ? Hande ? Ebrar ? Anket açılsın.
Rafa benficalı olan ise imkansızYabancı Kural'ı değişirse diyelim
Muslera
Boey-Nelsson-Abdülkerim-Angelino
Torreira-Fred
Zaniolo-Rafa Silva-Kerem
Mauro İcardi
Devre arası PSG yapmıyor muydu bu çocuk Paris görmüş Araplar görememiş mi sakat olduğunu. Kıştan beri de sakatlık falan yaşamamış çözemedim o olayı.Arapların sakat dediği adamı alıp ne yapacaz? Erden başkanım oraya yatırımlık wonderkid alacak
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Keşke Rashica ,Bamba , Icardi , Zaniolo ile birlikte bu dörtlünün toplu tecavüzlerini izlesek..
Valla ben şu anki kanat oyuncularımızın Icardi'yi nasıl besleyeceğini bilmiyorum.. Şüpheliyim..
Duyurmadan alabilirlerdi bence yaw. Tosic bunlara önceden vermiş sufleyi, salaklar tüm dünyaya duyurdu. Sonuç olarak Tadic'in cepler doldubjk'nin teklifi max 2.5'tur 4.2 verilince ali cabbar oluyosun
Benfica o bölgeye transfer yaptı.1-2 isimle daha görüşüyolarmış.Sözleşme de yenilemeyecek büyük ihtimalle satarlar reis
Sarper de mi ermiş. Rüyalarını mı yorumluyor o.bana ayan oluyo abi.fatih hocayı da çok görüyodum. @Sarper Yıldırım abiye mesajlıyodum ruyalarımı
Video'yu gördükten sonra karı'nın insta'ya ışınlandım orada gördüm midem bulandı. Kase iyi ama ablamızınyani mustafa daha demin bir konu konuştuk
şu videoda koltuk altına baktıysan bence pekde sorgulamana gerek yok![]()
Yeni bir duyum yok mu renktaş taze bir duyum arıyor bünyem.Merhabalar iyi geceler arkadaşlar,
Cedric Bakambu Galatasarayımıza hayırlı uğurlu olsun. İki gün içinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor!
Merhabalar iyi geceler arkadaşlar,
Bunu ben ilk transfer nöbetinde yazdım kimse iplemedi. Tam Mertens'in yerine konacak top class topçu.10 Numaraya Rafa Silva'nın alınacağını tahmin ediyom..
Al Nasrın vazgeçmesi kafayı karıştırıyor yoksa kalitesine kimse bişey diyemezDevre arası PSG yapmıyor muydu bu çocuk Paris görmüş Araplar görememiş mi sakat olduğunu. Kıştan beri de sakatlık falan yaşamamış çözemedim o olayı.
Sa renktas hiz kesmeden haberleri alalim malum yarın mesai var duş alıp uyuycaz teşekkürler emeğine sağlıkMerhabalar iyi geceler arkadaşlar,