- 18 Eylül 2018
- 15.638
- 11.982
- 1.473
Ben kimse ile küs değilim, banzen yazdiklarini 4-5 kere okumanı tavsiye ederim.Barışsak mi,oglen çemkirdin bana Ahmet denizci diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben kimse ile küs değilim, banzen yazdiklarini 4-5 kere okumanı tavsiye ederim.Barışsak mi,oglen çemkirdin bana Ahmet denizci diye
Ali Naci Küçük: "Rusya'ya giden Galatasaray yönetimi Wendel için Beşiktaş'ın da devrede olduğuna dair bilgi aldı."
Sol beke Jelert hamlesi doğru olmaz bence. Her şeyden önce adamın orijinal pozisyonu sol bek değil. Orada alternatif olarak forma giyebiliyor sadece. Ayrıca sağ ayaklı Jelert. Sol bekte çok aksar.Jelert sol bek de oynuyor. Köhn'ün de isteyeni var diyorlar.
Okuyamam,kendimden nefret ediyorumBen kimse ile küs değilim, banzen yazdiklarini 4-5 kere okumanı tavsiye ederim.
Rodop, Hakan Gündoğar, Kelleci, İlhan Tüysüz, Ertan Süzgün. Bazıları bitti kesin dedi, bazıları ödeme planını son detayları konuşuyorlar dedi. Gökhan Dinç ve Haluk'ta artık prosedür başladı, sözleşme hazırlanıyor 1- 2 gün içinde açıklanacaktır dediler.Kim dedi Doue’ye bitti diye
Tam kadroykende yedik. Saçma oyun anlayışından dolayiKalecinle beraber geri 5lini sayar misin
Haklısın ona birşey demiyorum, sadece kendisine karşı iyi oynayan isimleri de listesine ekliyor bana göre. Benim izlenimim o şekilde, bazı futbol adamları bunu yapabiliyor. Niye böyle bir savunma ihtiyacı duydun onu anlamadım.Aurier ne alaka kışın istenen asignon'du hatta zorunlu opsiyon ile anlaşılmıştı çıkan haberlere ama dursun transferi para red verince menajer önerisi ile aurier geldi bunun okan burukla ne alakası var, Hem preciado ile kış transfer döneminden sonra oynamadık mı kışın kimse bilmiyordu adını.
O da biter dolunay kapıdaHaluk Yürekli: "Dün akşam itibarıyla Wendel'de biraz olumsuzluk vardı bugün görüşmeler devam etti artık yazışarak devam ediyor. Wendel'in 48 saati biraz daha uzayacak gibi gözüküyor."
Tam kadroykende yedik. Saçma oyun anlayışından dolayi