Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelert sol bek de oynuyor. Köhn'ün de isteyeni var diyorlar.
Sol beke Jelert hamlesi doğru olmaz bence. Her şeyden önce adamın orijinal pozisyonu sol bek değil. Orada alternatif olarak forma giyebiliyor sadece. Ayrıca sağ ayaklı Jelert. Sol bekte çok aksar.

Kim dedi Doue’ye bitti diye
Rodop, Hakan Gündoğar, Kelleci, İlhan Tüysüz, Ertan Süzgün. Bazıları bitti kesin dedi, bazıları ödeme planını son detayları konuşuyorlar dedi. Gökhan Dinç ve Haluk'ta artık prosedür başladı, sözleşme hazırlanıyor 1- 2 gün içinde açıklanacaktır dediler.

Haluk Yürekli: "Zenit Ilıc transferiyle Wendel çok bağlantılı."

Haluk Yürekli: "Galatasaray-Zenit ile bonservis konusunda bir fark var burada önemli olan Wendel'in Galatasaray'a gelmek istemesi masada elini güçlendiriyor."

Aurier ne alaka kışın istenen asignon'du hatta zorunlu opsiyon ile anlaşılmıştı çıkan haberlere ama dursun transferi para red verince menajer önerisi ile aurier geldi bunun okan burukla ne alakası var, Hem preciado ile kış transfer döneminden sonra oynamadık mı kışın kimse bilmiyordu adını.
Haklısın ona birşey demiyorum, sadece kendisine karşı iyi oynayan isimleri de listesine ekliyor bana göre. Benim izlenimim o şekilde, bazı futbol adamları bunu yapabiliyor. Niye böyle bir savunma ihtiyacı duydun onu anlamadım.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haluk Yürekli: "Büyük mesai harcanıyor büyük çaba var dün biraz olumsuz bir tablo vardı bugün düne oranla daha iyi bir olumlu düşünebilir."

Bu arada sol bek ihtiyaci sağ beke göre daha fazla bence, hiç kimse alinmasa Kaan köhne göre daha fazla güven veriyor.

30 milyona İliç çeken Zenit taraftarı wendel gidiyor diye tepki gösterecekse biz ölelim

Haluk Yürekli: "Tete'nin eşi Ukraynalı olduğu için Rusya'ya gitme gibi bir durumu yok."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt