- 26 Kasım 2012
- 185.538
- 258.057
- 5.998
Burhan müthiş bi herif ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Monaco fofana yi seve seve satacak bu yaz, seneye free yollamazlar herifi
Simdi 35m vs istiyorlardir ama kimse bu paralari vermezse sonunda 20-25m vs yollayabilirler gibime geliyor

Rennes-Marsilya maçının tamamı. 30. dakikadayım, berbat oynuyor. 1-0 gerideler, yedikleri gol direkt ona yazar
Uff ki ne ufff.Kadro kurmak paraylamı arkadaş
——————-muslera——————-
Doue——sanchez—nelson—-jelerd
———-toreira————fofana————
Ziyech———wendel————Barış
———————icardi———————
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yokrabiot isi olursa, dursuna ozur borcumuz var midir
Keramettin abi ve burhancanla rakı içilir rodos adasindaBurhan müthiş bi herif ya
Roma tren istasyonunun adıTermininin ne olduğunu bilsem.illa bir şekilde rabiotla bağlantı kurardım ama orda tıkanıyorum
Drogba dado prso luca toni bunlar istisna sayıları da az.Concecao realden geldi ki orda oynuyordu yani yanılma mevzu değil tutmama olayı.Elano bizde eskisi gibi değildi ama o yaz Brezilya milli takımında dünya kupasında estirirken tiote cingenesi sakatladı ve kariyeri bitti.Yani ne comcecao kötüydü ne elano ya da bundesligada estiren misimovicDrogba 26 yaşından patlama yaptı.30 yaşında Conceicao geldi 47 kez Brezilya milli takım forması giydi ama hicbirsey yapamadı.50 kez Brezilya milli takımında oynaymis Elano Blumer geldi birşey yapamadı.Milli takım kariyerinden çok oyuncunun kalitesine bakmak lazım renkdas.
Bu maç Doue'nin skills videolarında gördüğünüz bazı hareketleri yaptığı maç. Ancak maçın tamamını izlediğinizde oyuncunun defansif yetersizliği, pozisyon bilgisinin zayıflığı kabak gibi kendini belli ediyor.
Dripling yeteneği ise çok bariz. Top hakimiyeti heyecan verici. Zaten maçta iyi oynadığı dönemler Marsilya'nın öne geçtikten sonra geriye çekilip topu Rennes'e verdiği bölümler.
Kohn'ün sol kanatta verdiği açıklar düşünüldüğünde sağ bekte de Doue'nin oynamasıyla bizim kanatlar madene döner. Hadi zayıf takımlara karşı sırıtmaz ama üst düzey maçlarda bu beklerle gol yemeden maç kapatmak pek mümkün değil
Acun büyük kons herkesle arası iyi sabrıyla bile ilkay Turkiyede sadece bizde oynar febeye gitmezFener isterse ilkay’i alir
Acun’la aralari iyi diye hatirliyorum
Bu yüzden ilkay bosa ciktigi an istedikleri zaman alirlar
Ilkay’in ille de Galatasaray da oynayacagim diye bir düsüncesi olacagini zannetmiyorum
Parayi veren düdügü caliyor
10+4 bonus istemişler.doue transferi hiç içime sinemedi nedense, ins yanılırım.
jelert bi tık daha en azından ne olduğu belli bir transfer gibi duruyordu
Katılıyorum buna. Benzer yapida 2 bekle kabak çiçeğine dönebilirizBu maç Doue'nin skills videolarında gördüğünüz bazı hareketleri yaptığı maç. Ancak maçın tamamını izlediğinizde oyuncunun defansif yetersizliği, pozisyon bilgisinin zayıflığı kabak gibi kendini belli ediyor.
Dripling yeteneği ise çok bariz. Top hakimiyeti heyecan verici. Zaten maçta iyi oynadığı dönemler Marsilya'nın öne geçtikten sonra geriye çekilip topu Rennes'e verdiği bölümler.
Kohn'ün sol kanatta verdiği açıklar düşünüldüğünde sağ bekte de Doue'nin oynamasıyla bizim kanatlar madene döner. Hadi zayıf takımlara karşı sırıtmaz ama üst düzey maçlarda bu beklerle gol yemeden maç kapatmak pek mümkün değil