Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu doue nin nesini çok beğendiniz tam olarak bizim kanayan bek yaramiza nasıl ilaç olacağından eminiz tam anlayamadım herkes çok mutlu gibi ama tam kapalı kutunun sözlük anlamı gibi bu çocuk. Umarim yanılırım ama bana çok savruk geldi mental olarak da saha disiplinini göremedim. Zaten fildişi sscmesinden kafada conta eksikliği olduğu belli

2'li 3'lü Mertens yokluğunda 10 her yerde *oynatabiliriz, katılıyorum.
*. kesinlikle sevgili umut.

bahse gecen transferin *oznesi ;
bi nevi -70ler80ler doktor socrates'inin- gunumuzdeki izdusumu olarak nester vurmaya geliyor kendisi. - sayet transfer gerceklesirse.

bu arada,

*mertens'in yeni sezonda olasi verimi ,diger yandan yasi vs dolayli geri kalacagi yonleri < *sahada > kendisi ve mevcut oyuncular ve de *bahse gecen oyuncu beraberin de genel oyuna avantaj dezavantaj noktalarini ayri bir baslikta ele almaliyiz.oncelik elbette transferin gerceklesmesi....
dedigin mertens'in *olmadigi agirlikli bir 11 de -transfer bahse gecen oyuncunun onunde/arkasinda ek bir oyuncu daha dusunulebilir. bu da dedigim gibi ayri baslik konusu.

saygi ve selamlar.

Öff başladılar yine transfer dersine kafa açmaya

Puhaha twit’e bak. Zannedersin çocukluğu Roma’da geçti. Termini istasyonun hemen dibindeki bir otelde 4 gün kaldım. Trenle bir çok yere gittik oradan. Hiçte öyle söylediği gibi mutlu olunmuyor. Bildiğin istasyon işte.

1000017098.webp

Ilkay fb söylentisi uzerine 20 dk falan uzaklaşmak iyi geldi yoksa girecektim burada yonetime :asd:

Wendel olursa bir orta saha daha alırız diye bekliyorum sanki son günlerde rabiot amrabat veya hojberg fırsatı doğacak gibi hissediyorum böyle bişey olursa wendeli icardi arkasına çekeriz Mertensde rahat eder hem

Kolpacan formunda yine. Sabah Talisca diyodu.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wendel olursa bir orta saha daha alırız diye bekliyorum sanki son günlerde rabiot amrabat veya hojberg fırsatı doğacak gibi hissediyorum böyle bişey olursa wendeli icardi arkasına çekeriz Mertensde rahat eder hem
Kimi göndericen öyle bişey olursa? Tek sergio gidişi yetmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt