Demir Türk
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2023
- 3.139
- 2.816
- 998
bunlar geçen hafta taraftar baskısı yiyince gardi’nin kapısına gitmiş belli ki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rusya Ligi'nde ki takımlara para kazandırılmasını istemem ben kanks yavKimi istiyon Valverdeyi mi
Amrabat zu Fener galibaRomano ugarteyi retwetledi,manchester aldı herhalde
hgeldin rtaş @Mehmet Mehmetoglu ile tek kalmıştık, rabyocular linç ediyorhiçbir özelliği çok iyi olmayan oyuncuya enden boydan gireyim
hele de yılda 10 milyon istiyorsa
Ben kendi menfaatimi düşünürüm ağa , kim kazanırsa kazansinRusya Ligi'nde ki takımlara para kazandırılmasını istemem ben kanks yavAlabilecek orta saha sayısı fazla.Benim tahminim ve isteğim Lemina'yı alacaz gibi
![]()
Onu bilemem,rabiota salça olabilirlerdi diye yazdimAmrabat zu Fener galiba
Şöyle olur o vakitte şahsım dursuna karşi :dBu adam bappeyi getirse istifa et derim.
Saygı duyarım kanks..Ben kendi menfaatimi düşünürüm ağa , kim kazanırsa kazansin
Taylanın kadroda tutulmasını ister misin ?Saygı duyarım kanks..
kanka rabyo nasıl topçu senceSaygı duyarım kanks..
Gönderilmesi taraftarıyım.Göztepe istiyodu oraya gönderelim.O zamanlar iyi oyuncu alamıyoken takımda olmasını istiyodum da Erden başkan sonrası işler değişti..Taylanın kadroda tutulmasını ister misin ?
Benrabyo çöpünü isteyen var mı bu forumda
Senin sevmediğini biliyom kanks ama bana göre iyi 1 futbolcu ama Sabitzerle kıyaslandığında Sabitzer çok daha iyi 1 oyuncu.Benim orta saha alınacak oyuncu olarak Torreira'dan fazla maaş almamasına önem veriyom.Böyle 1 transferde yaani yüksek maaşlı 1'i geldiğinde Torreira haklı olarak gitmek ister.O yüzden bize Lemina tarzı Torreira ile aynı maaş veya aynı maaşa yakın 1 oyuncu gerekli bence maaş dengesini korumak için..kanka rabyo nasıl topçu sence
Bende iskillendim duraksadi bi deHe yav acayip birseyler dönüyor yoksa yüzü böyle gülmez. Keyfi yerinde.
Sabitzere 20 cekmisler,teklif yapmisizSenin sevmediğini biliyom kanks ama bana göre iyi 1 futbolcu ama Sabitzerle kıyaslandığında Sabitzer çok daha iyi 1 oyuncu.Benim orta saha alınacak oyuncu olarak Torreira'dan fazla maaş almamasına önem veriyom.Böyle 1 transferde yaani yüksek maaşlı 1'i geldiğinde Torreira haklı olarak gitmek ister.O yüzden bize Lemina tarzı Torreira ile aynı maaş veya aynı maaşa yakın 1 oyuncu gerekli bence maaş dengesini korumak için..