- 20 Ağustos 2009
- 18.392
- 24.265
- 2.973
Bütün adı geçenlerin bonservis, maaş, imza parası vs. totaline baktığında en istenecek olanı Rabiot fakat o da 7-8 maaş alacak oyuncu değil. Bir yerden kazık yiyeceğiz de boyutunu ölçmeye çalışıyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Enis savarın gerçek kimliginin Bilal kısa olma ihtimalı %70 lerde falan gibi bu kadar bilal ovgusuneAdam Bilal Kisa ile kiyasliyor hahaha yillarca PSG, Juve ve Fransa MT'de banko oynayan birine .
sakalları gri lan bu adamın.
Şu an için imkansız 1 transfer.Geçen sezon alacaktık şu anda ucuza bırakmazlar..Sabitzere 20 cekmisler,teklif yapmisiz
işte aradığım mantıklı yorumSenin sevmediğini biliyom kanks ama bana göre iyi 1 futbolcu ama Sabitzerle kıyaslandığında Sabitzer çok daha iyi 1 oyuncu.Benim orta saha alınacak oyuncu olarak Torreira'dan fazla maaş almamasına önem veriyom.Böyle 1 transferde yaani yüksek maaşlı 1'i geldiğinde Torreira haklı olarak gitmek ister.O yüzden bize Lemina tarzı Torreira ile aynı maaş veya aynı maaşa yakın 1 oyuncu gerekli bence maaş dengesini korumak için..

Amrabatı fener alırsa hojbergi biz çözerizAmrabat zu Fener galiba
Sanmam, oyuncu buraya gelmek istemiyor cunku aklinda daha ciddi ligler var.Amrabatı fener alırsa hojbergi biz çözeriz
Sana güveniyorumBoeyden iyi
İyi bari ben değilmişim2024 Yılın En Korkak Üyesi ödülünü kazanan üye Feyamuz Kayalar oluyo![]()
Gel de hadi durdurMurat durmazsa ben bu
Murat’ı durdururum arkadaş
Sayın Cumhurbaşkanımızın bu konuda net açıklaması var.Büyükekşi sanırsam oyuncu uygunluğu revize olabilir demiş buradan yabancı sınırı anlıyorum, umarım 14'e çıkar bu bizim için transferler kadar önemli bir durum olur.