Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütün adı geçenlerin bonservis, maaş, imza parası vs. totaline baktığında en istenecek olanı Rabiot fakat o da 7-8 maaş alacak oyuncu değil. Bir yerden kazık yiyeceğiz de boyutunu ölçmeye çalışıyoruz.

Senin sevmediğini biliyom kanks ama bana göre iyi 1 futbolcu ama Sabitzerle kıyaslandığında Sabitzer çok daha iyi 1 oyuncu.Benim orta saha alınacak oyuncu olarak Torreira'dan fazla maaş almamasına önem veriyom.Böyle 1 transferde yaani yüksek maaşlı 1'i geldiğinde Torreira haklı olarak gitmek ister.O yüzden bize Lemina tarzı Torreira ile aynı maaş veya aynı maaşa yakın 1 oyuncu gerekli bence maaş dengesini korumak için..
işte aradığım mantıklı yorum :tbr::tbr::tbr::tbr:

Yav ikide bir Sabitzer yazmayin

Rabiot, Ilkay, Hojbjerg gelir ama Sabitzer gelmez

Imkansiz bir transfer

Büyükekşi sanırsam oyuncu uygunluğu revize olabilir demiş buradan yabancı sınırı anlıyorum, umarım 14'e çıkar bu bizim için transferler kadar önemli bir durum olur.

Wendel için 4 yıl sözleşme yıllık 3,5'tan maaş vererek hesaplarsak kümülatifte 30 milyon euro çıkar cebimizden ki oyuncu 29-30 yaşında tekrar satılabilir.

Rabiot bundan daha maliyetli olur ve 2 yıl sonra satışından para kazanılmaz.

İkisi arasında tercih belli aslında üstelik Rabiot'un sivrilen hiç bir özelliği olduğunu düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt