- 31 Ağustos 2021
- 73.321
- 52.581
- 3.883
Arsenal 40 M Pound fotosu değilse yazıklar olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tuğberk en son TD lik yapıyordu - nasıl gitti acaba o serüven.
www.instagram.com
Bu ne saçma bilgi bu ne saçma hesap.
Roma mı ...allah allah .. ben italya 2.lig takımında TD olmuştu falan diye hatırlıyorum.5 gün önce Roma'dan ayrıldığını açıklamış
![]()
Tugberk Tanrivermis, Instagram: "Grazie Roma per cinque stagioni fantastiche, ricche di emozioni e di crescita. Ora è il momento di nuove avventure▶️ Başarı, heyecan ve fazlasıyla duygu dolu geçen bu beş sezon için teşekkürler Roma. Şimdi yeni macer
1,002 likes, 84 comments - tugberktt, July 13, 2024: "Grazie Roma per cinque stagioni fantastiche, ricche di emozioni e di crescita. Ora è il momento di nuove avventure▶️ Başarı, heyecan ve fazlasıyla duygu dolu geçen bu beş sezon için teşekkürler Roma. Şimdi yeni maceraların zamanı▶️".www.instagram.com

Alayım 35 milyonumu gerçekse.West ham mı...
genede 40 M POUND .
35 + 5 başarı bonusu olursa zaten hayır deme lüksümüz yok.Alayım 35 milyonumu gerçekse.
20+5 i görsün yarın satar bu yönetim. Boeyi 17 ye satıyorlarmış.35 + 5 başarı bonusu olursa zaten hayır deme lüksümüz yok.
ama bu yönetim..
gidip...
20-22 falan ..25 falan ...sakın yani sakın.. Tv gelirinden 100-130 M Euro arası geliri var hepsinin minimum...kökeceksin.
İnşallah öyledir hocam.Barış satılmayacaktır yahu, hadi diyelim böyle bir gündem var, ses çıkardı dış basından. Sanmıyorum.
zaaaaaaaaaaaaaa
işte sakın yani...paramparça eder taraftar o rakamlara.20+5 i görsün yarın satar bu yönetim. Boeyi 17 ye satıyorlarmış.
Sivas maçına sakatlıktan dolayı çıkmamıştı ama o zaman gerçekten ufak bir sakatlığı da vardı sanki hata daha önceki maçlara bandajlı çıkmıştı diye hatırlıyorum.bunu bir kaç kişide dillendirdi - telefon açmıyordu idmanlar açıkmak istemiyordu falan diye
ben hiç öyle sezmemiştim halbuki - çatır çatır oynuyordu.
Gelirse![]()
Onurum yoksa Nude partisi mi![]()
aynen 1 2 maç o rengarenk yapışkanlara sarılı oynamıştı - ama negatif tavır saha dahilinde ben hiç hatırlamıyorum.Sivas maçına sakatlıktan dolayı çıkmamıştı ama o zaman gerçekten ufak bir sakatlığı da vardı sanki hata daha önceki maçlara bandajlı çıkmıştı diye hatırlıyorum.