Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 gün önce Roma'dan ayrıldığını açıklamış

Roma mı ...allah allah .. ben italya 2.lig takımında TD olmuştu falan diye hatırlıyorum.

Sadece transfer için mi gidiliyor londra ya vs yav niye takım isimlerini saymaya başladınız :asd:

Alayım 35 milyonumu gerçekse.
35 + 5 başarı bonusu olursa zaten hayır deme lüksümüz yok.

ama bu yönetim..

gidip...

20-22 falan ..25 falan ...sakın yani sakın.. Tv gelirinden 100-130 M Euro arası geliri var hepsinin minimum...kökeceksin.

Barış satılmayacaktır yahu, hadi diyelim böyle bir gündem var, ses çıkardı dış basından. Sanmıyorum.

Transferleri muhabirlerden daha çok berberden, pompacıdan, iç mimardan öğrenen kulüp olarak Barış satılsa bile yine saçma sapan bir yerden öğreniriz.

bunu bir kaç kişide dillendirdi - telefon açmıyordu idmanlar açıkmak istemiyordu falan diye

ben hiç öyle sezmemiştim halbuki - çatır çatır oynuyordu.
Sivas maçına sakatlıktan dolayı çıkmamıştı ama o zaman gerçekten ufak bir sakatlığı da vardı sanki hata daha önceki maçlara bandajlı çıkmıştı diye hatırlıyorum.

Sivas maçına sakatlıktan dolayı çıkmamıştı ama o zaman gerçekten ufak bir sakatlığı da vardı sanki hata daha önceki maçlara bandajlı çıkmıştı diye hatırlıyorum.
aynen 1 2 maç o rengarenk yapışkanlara sarılı oynamıştı - ama negatif tavır saha dahilinde ben hiç hatırlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt