- 31 Ağustos 2021
- 69.426
- 49.708
- 3.258
Arsenal 40 M Pound fotosu değilse yazıklar olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tuğberk en son TD lik yapıyordu - nasıl gitti acaba o serüven.
www.instagram.com
Bu ne saçma bilgi bu ne saçma hesap.
Roma mı ...allah allah .. ben italya 2.lig takımında TD olmuştu falan diye hatırlıyorum.5 gün önce Roma'dan ayrıldığını açıklamış
Bir hesap oluştur veya Instagram'da giriş yap. Nelerle ilgilendiğini seni anlayan kişilerle paylaş.www.instagram.com

Alayım 35 milyonumu gerçekse.West ham mı...
genede 40 M POUND .
35 + 5 başarı bonusu olursa zaten hayır deme lüksümüz yok.Alayım 35 milyonumu gerçekse.
20+5 i görsün yarın satar bu yönetim. Boeyi 17 ye satıyorlarmış.35 + 5 başarı bonusu olursa zaten hayır deme lüksümüz yok.
ama bu yönetim..
gidip...
20-22 falan ..25 falan ...sakın yani sakın.. Tv gelirinden 100-130 M Euro arası geliri var hepsinin minimum...kökeceksin.
İnşallah öyledir hocam.Barış satılmayacaktır yahu, hadi diyelim böyle bir gündem var, ses çıkardı dış basından. Sanmıyorum.
zaaaaaaaaaaaaaa
işte sakın yani...paramparça eder taraftar o rakamlara.20+5 i görsün yarın satar bu yönetim. Boeyi 17 ye satıyorlarmış.
Sivas maçına sakatlıktan dolayı çıkmamıştı ama o zaman gerçekten ufak bir sakatlığı da vardı sanki hata daha önceki maçlara bandajlı çıkmıştı diye hatırlıyorum.bunu bir kaç kişide dillendirdi - telefon açmıyordu idmanlar açıkmak istemiyordu falan diye
ben hiç öyle sezmemiştim halbuki - çatır çatır oynuyordu.
Gelirse![]()
Onurum yoksa Nude partisi mi![]()
aynen 1 2 maç o rengarenk yapışkanlara sarılı oynamıştı - ama negatif tavır saha dahilinde ben hiç hatırlamıyorum.Sivas maçına sakatlıktan dolayı çıkmamıştı ama o zaman gerçekten ufak bir sakatlığı da vardı sanki hata daha önceki maçlara bandajlı çıkmıştı diye hatırlıyorum.