Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetim para edecek adamları satıp sıvayacak gibi bir hissi var inşallah yanılırım.Yunus Barış Kerem Sanchez Abdül bunların önüne yatıp göndermemek lazım.Tabi önce Hacıağabeyin yabancı kuralı konusundaki açıklamalarını beklemek lazım

eveeet gelelim buraya - TFF'de iyi bir şeyler oldu gibi (umarım)

bi KAP alayım lütfen Doue için.

abi bu hacıosmanoglu yabancı sınırı muhabbetine el atabilir mi sence bu sezon için
Dinlemiştim.Ben karşıyım kısıtlamaya ama tüm kulüpler toplanır ortak karar alırlar uygularız demişti.Yüm kulüplerde deli gibi yabancı var yabancı çöplüğünde hepsi sınır kalksın diyecektir diye düşünüyorum.Ali Koç çok yerli yatırımı yaptı yerlilerin hepsini aldı inşallah büyük ekşige göre planlamıştır.İki adayda kısıtlayacak duyumunu alıp o sebeple yerlilere saldırdıysa kötü

Bence biz wendelle görüşürken rabiot haber yolladı. Çünkü ne zaman bu wendel işi ciddileşti hemen rabiot haberi çıktı dış basın kaynaklı

Bu adam yabancının sınırı olmaz niteliği olur diyordu. Sınır kalkarsa bütün kulüpler rahatlar.

Rabiot ve wendel en doğrusu şimdi ilkay gelmeyecekse

Mazroui Allah aşkına yönetime yakın biri varsa iletsin olmuş meyve gerçek bir meyvedir kendisi.Olgunlaşmamış ya olursaları bırakalım.
Feramuuuz kime diyom ben konuşsana yönetimle ancaaa etli ekmek yiyon bazlamaya yumuluyon

Yabancı sınırı işine yükselmek gereksiz ha nolur gider 10 numarayada adam alırız. Ama Barış, Kerem ve Abdülkerim yine 11 oynar zaten.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yabancı sınırı işine yükselmek gereksiz ha nolur gider 10 numarayada adam alırız. Ama Barış, Kerem ve Abdülkerim yine 11 oynar zaten.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onasın onlara lafımız yok. Ama sol bek sağ bek yedeklerini hemen yabancı yaparım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt