Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusuf demirde de 3 gram akıl varsa ve o yeteneklerine ihanet etmeyip büyük futbolcu olmak istiyorsa yabancı sınırı kuralının kendisi için bir adım olacağını düşünüp daha çok çalışıp kendini gösterip kadroda kalmaya çalışması gerekir.Zaten bu da onu hırslandırmazsa bir halt olmaz daha

Yerli varsa kerem,baris,kaan ayhan,abdulkerim gibi olacak,koftiden değil.

Cumhurbaşkanıma en yakın benim ve en çok benim sevmem hikayesi ekseninde yabancı sayısı azalmalı diyen bir cumhurbaşkanı ve hakemlere bizim çocuklar çok para kazanıp maç yönetsin diyen adamın yabancı sayısını artıracağını düşünmek komedi.

Boey sakatlanana kadar gayet iyiydi bence, kötü performansı fizikseldi tecrübeden ziyade.

Sakatlanana kadar dediğin sadece 5-6 maçtı (hatta birini sakat sakat oynadı galiba onların da, ondan uzadı sakatlık) ve onlarda da kötü olmamasına rağmen yetmedi işte kimseye performansı... Nerdeyse kimse de "sakatlanmadan önce fena değildi bu adam, bu kadar kolay kaybetmeyelim" demedi. Daha kötü ya bu da işte. Azıcık ucundan da olsa kalitesini göstermiş olmasına rağmen sabretmiyorduk. Bu da benim söylediğimi doğruluyor.

Koç ve aveneleri boş oy atmış (7oy), 2 aday arasındaki fark 5 😂 kendi elleri ile hacıosmanoğlunu seçmiş oldu. hahahhahahah

muhtemelen Büyükekşi yine seçilcek fark atacak sandı 😂😂😂

bi insan art niyetli kötü ve nefret ve hain olunca ne yaparsa yapsın her yaptığı ayağına dolanır. Gün yüzü görmez.

Sol kanatken merkez ortasaha olmus,yabanci sayısı degisecekse veya serbest olacaksa yatırım budur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt