Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lig biteli neredeyse 2 ay oldu ve bu 2 aylık süreç bize gösterdi ki şuan yönetimde iş bitirici adam yok. Bu durumda el mahkum Menejerlerle çalışmak zorundayız. Artık biraz komisyon filan yapacak bir şey yok, yok yani bitiremiyor adamlar.

Ayrıca bugün Barış Alper Westham falan bir şeyler okudum aman diyim, bittiğimizin resmi olur şimdiden söyleyim. İcardi - Barış - Davınson- Toreira satılamaz, teklif kabul edilemez statüsünde oyuncular şuan bizde. Muslera ve Mertens zaten gitmeyecekleri için onları saymıyorum.

Lig biteli neredeyse 2 ay oldu ve bu 2 aylık süreç bize gösterdi ki şuan yönetimde iş bitirici adam yok. Bu durumda el mahkum Menejerlerle çalışmak zorundayız. Artık biraz komisyon filan yapacak bir şey yok, yok yani bitiremiyor adamlar.

Ayrıca bugün Barış Alper Westham falan bir şeyler okudum aman diyim, bittiğimizin resmi olur şimdiden söyleyim. İcardi - Barış - Davınson- Toreira satılamaz, teklif kabul edilemez statüsünde oyuncular şuan bizde. Muslera ve Mertens zaten gitmeyecekleri için onları saymıyorum.
Oğuz fenere gitmişken Dursun bu fırsatı kaçırmaz, Barışı satar..

Yasak olduğu için bir muhabirin videosunu paylaşamıyorum o da barış için çok sıcak durum var diyor.

Yalnız hem menejer hem Barış Londrada ise vardır bir şeyler ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Bu gün Dursun Özbek insanının ağzının kulaklarına varmasını da düşününce sanki demeden edemiyor insan. Satarlar bunlar Barışı. İşin kötü yanı yerine belki ikame edebilecek adamı da kendi elimizle rakibize hediye ettik. Ne desem boş ya.

Burhan Can Terzi: "Barış Alper Yılmaz'ın Londra'da olmasıyla ilgili kulüpten aldığım cevap: "Tatile gitti, bilgimiz var."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt