Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
strasbourg chelsea’nin pilot takımıymış. adam bize gelmemek için ayak diriyor zaten oraya gider muhtemelen
O haber doğru olmayabilir. Çünkü haber bonuslarla 8 milyon ki bizim teklifte denene göre öyle ve bu teklifi yapmamışlar yapmaya hazırlanıyorlarmış bu arada Strasbourg'un kadroda 3 tane sağ bek var. Onlar bence Chlesea'den bazı oyuncuları kiralık yada bonservisiyle alırlar gibi. En azından kaynak güvenilir kaynak değil diyorlar.

Douenin gelmeyeceği çok belli, böyle uzayan transferlerin %90’ı çok hızlı başka takıma gerçekleşti. Bu da yılan hikayesine doğru gidiyor

Hayirli cumalar arkasalar.

Allah hepinizi islah etsin.
Sen bunu dedin ya aklima bi anim geldi. Iskender Pasa'da bi oglen namazina gitmistim gerizekali oldugum icin yuz dolarlik yeni nike air'lerimle ta 80'lerde. Yeni cikmisti da. Neyse disari ciktim pabuclar yok. Baikyom ediyom soruyom yok. Muezzine sordum Allah islah etsin dedi eve takunyayla döndüm. 😂😂

hoca oyuncu getirmek kolay olmuyor demisti daha onceki aciklamasinda.

Bu aciklamada da doue ismini soylemiş açık açık

Bahsi gecen rakamlara bitirebilirsek cok iyi is cikarmis oluruz

Doue gerçekten gelmek istese bir şekilde biterdi bu transfer. Buraya gelmek istemeyen genç oyuncu seneye Sevilla’dan ordan buradan teklif alsa orası burası ayrı oynayacak neredeyse maliyetine ayrılacak buradan. O işi beceremiyoruz çünkü oyuncuya boyun eğiyoruz maalesef genelde.

Bize canı gönülden gelmek isteyen oyunculara gidelim derim. Doue işinden soğudum komple.

şimdi soru şu

samiyenhaberin dediği gibi imza atıldıysa sorun yok adam duyumcu helal denir

peki böyle bir şey yoksa yani imza atılmamışsa ve buna rağmen bunu paylaştıysa bunu ne amaçla yapmıştır?

şimdi soru şu

samiyenhaberin dediği gibi imza atıldıysa sorun yok adam duyumcu helal denir

peki böyle bir şey yoksa yani imza atılmamışsa ve buna rağmen bunu paylaştıysa bunu ne amaçla yapmıştır?
14 yaşındaki ergene fazla anlam yüklüyorsunuz. istihbaratı olan bi çocuk değil ordan burdan gördüklerini yazıyor

Gökhan Dinç: "Torreira ve Mertens gibi isimler bile çok daha hızlı geldi.

21 yaşındaki bir oyuncu bu kadar uzun sürede transfer edilmez. Git masada tavrını göster, daha önce göstermedi demiyorum. Demek ki; gösterdiğiniz tavır doğru tavır değil."
Bı yandanda burayı okuyolar 🤓

Yönetimi yemeye çalışıyorlar arkadaşlar,sakin olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt