Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimi yemeye çalışıyorlar arkadaşlar,sakin olun
valla renkdaş yeme meme anlamam ben 6-7 milyonluk potansiyel bir genci 1 aydır alamadılar. Hangi takımı yönetiyorlar bunlar farkında değiller mi, rezil kepaze ettiler bizi, sanki 100-150 milyonluk asrın transferini yapıyorlar, Okan hocam da millete kızcağına yönetimine kızsın, bu kadar sıkıntılı transfer yapılır mı arkadaş,

ayrıca bu listeyi kim sızdırdıysa basına yarın kovun gitsin cenkse Cenk hatipse hatip sıkotumsu arkadaşsa onuda kovun gitsin

Monaco, Youssouf Fofana için 12 M€ + bonus teklif eden Milan’dan 18 M€ talep etti.
(via @DiMarzio)
Bu milan ile transfer listemiz aynı galiba. Her sene bi italyan takımıyla yarışıyoz. Ulan Milan al birini de sal bizi bi daaa, Allahhh Allahhhh, bunların yöneticileri bizimkilerden de çapsız.

Wendel-20 bonservis-4m maaş-3 yıl sözleşme

Rabiot-10m imza parası-5m maaş-2 yıl sözleşme

Mxctominay-20 bonservis-4m maaş-3+1 yıl sözleşme

Hojberg-15 bonservis-4m maaş-3 yıl sözleşme

Hangisi

Bi haltlar dönüyor ama gram anlamadım oyuncuda mı karar kılamıyoruz ne oluyor bilmiyorum ya ama şu doueden vazgeçin gidin jalerti indirin direkt nereye gidiyorsa gitsin o hırp

Wendele zar zor 15 m euro veriyoruz Manchester'a 25'e kadar bile çıkamayız.

performans verirse yabancı ya da yerli olmasının ne farkı var

sınır kalksa ve oğuz 20 gol katkısı verse olsun ya iyi ki almadık yabancı sınırı kalktı mı dicez

yerli oyuncu dünyanın her yerinde çok önemli bir şey

adaptasyonu kolay, büyük oranda taraftar oluyorlar, değilse bile kabullendirmek için ekstra çaba sarfediyorlar vs. vs.

futbol sadece futbola dair teknik parametrelerle oynanmıyor

bu yüzden hocaya da katılmıyorum

yerli iyiyse yerli zaten oynar önermesi türkiye için yanlış önerme

korenin altyapısını hazırlayıp açık ekonomiye geçmesi ile trnin açık ekopnomiye geçmesi aynı şey değil

birisi ihracatçı oldu sonunda birisi cari açıkla kıvranıyor

yerli şartı olmasa ne kerem ne barış ne abdülkerim bu takıma gelirdi ne de oynardı

ferdi de oynamazdı semih filan da şans bulamazdı kimse kimseyi kandırmasın

ferdi kerem filan çoğunlukla iyi oldukları için değil öncelikle 3 yerli zorunlu olduğu için oynadılar

yerli sınırı olmasa abdülkerimi hiç kimse almaz konyadan öteye gitmezdi

Fofana icin ciddi ciddi 18 milyon mu istiyor monaco

Wendel’e 15 teklif edecegimize fofana’yi alalim ozaman yalandir büyük ihtimal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt