Muhammed Dalgıç
10 Numara!
- 1 Mart 2013
- 10.145
- 4.104
- 1.198
Bize gelmiyor adam, bu lige gelmiyor neden taraftar bunu anlamıyor hâlâ anlamış değilimBu adam wendel'den iyi değil mi. Madem okadar para döküyoruz bunu alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize gelmiyor adam, bu lige gelmiyor neden taraftar bunu anlamıyor hâlâ anlamış değilimBu adam wendel'den iyi değil mi. Madem okadar para döküyoruz bunu alalım
valla renkdaş yeme meme anlamam ben 6-7 milyonluk potansiyel bir genci 1 aydır alamadılar. Hangi takımı yönetiyorlar bunlar farkında değiller mi, rezil kepaze ettiler bizi, sanki 100-150 milyonluk asrın transferini yapıyorlar, Okan hocam da millete kızcağına yönetimine kızsın, bu kadar sıkıntılı transfer yapılır mı arkadaş,Yönetimi yemeye çalışıyorlar arkadaşlar,sakin olun
Ne kızıyon renkdaş, gelmek istemediğini nerden bilelim. Buna pahalı alamayız diyorlardı en son ondan dedimBize gelmiyor adam, bu lige gelmiyor neden taraftar bunu anlamıyor hâlâ anlamış değilim
18 m€ olur bu 15+3 bonus.Yolun sonunda bu adam gelecek 25-27 arası gömecek tominaya hissiyatım bu yönde
Ağlamak istiyorum ya şu adamın altından girip üstünden çıkıp ikna etmeliydik.
Bu adam wendel'den iyi değil mi. Madem okadar para döküyoruz bunu alalım
Bu milan ile transfer listemiz aynı galiba. Her sene bi italyan takımıyla yarışıyoz. Ulan Milan al birini de sal bizi bi daaa, Allahhh Allahhhh, bunların yöneticileri bizimkilerden de çapsız.Monaco, Youssouf Fofana için 12 M€ + bonus teklif eden Milan’dan 18 M€ talep etti.
(via @DiMarzio)
performans verirse yabancı ya da yerli olmasının ne farkı var
sınır kalksa ve oğuz 20 gol katkısı verse olsun ya iyi ki almadık yabancı sınırı kalktı mı dicez
E.T olsa ederdi bonservis o kadar bizde verirdik bonuslarlaAğlamak istiyorum ya şu adamın altından girip üstünden çıkıp ikna etmeliydik.
Olay para değil başka bi sorun var Okan hoca büyük bütçe ayırdık dedi en az 20 üstüdür bu meblağ ikna edemiyorlar kulüpleri benceWendele zar zor 15 m euro veriyoruz Manchester'a 25'e kadar bile çıkamayız.