Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 -25 milyon bi oyuncuya vermememiz lazım bizim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mctominay için 20 m euro + 5 m euro bonus verin alın uzatmaya gerek yok rakipler tonla para saçıyor sadece 1 tane adam akıllı orta saha alacaksınız takım level atlayacak bunu bile ön göremiyorsanız yöneticilik yapmayın.

Haluk Yürekli: "Biz haberleri öğrenmek isteyeceğiz, kulüpler saklayacaklar. Bu işin doğası bu ama Galatasaray'da bu haberleri öğrenmek şu anda çok kolay.

Bu durumun nedenini Okan hoca da İbrahim Hatipoğlu da Dursun Özbek de biliyor. Çünkü içeride... Neyse burada bırakayım."

İçeride Cenk Ergün var. Bu adam nasıl bu kulüpte tutulur akıl alır gibi değil

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fofana icin ciddi ciddi 18 milyon mu istiyor monaco

Wendel’e 15 teklif edecegimize fofana’yi alalim ozaman yalandir büyük ihtimal
Fiyat yalan degildir de bizde o beceride biri yok 20 yasında 30 maça anca çıkmiş bi herifi 1 aydir ikna edemediler fofanayımi edecekler :asd:

Bissaka + mctominay = barış takası artı kalan bütçeyi komple sanchoya basıp transferi kaparım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kalkarsa eğer büyük para yerli bir futbolcu için. O paralara rahatlıkla kanat bulabilirsin Avrupa‘da bence. Boey örneği yanlış bence bu arada bek bulmak kanat bulmaktan çok daha zor. Piyasa kanat kayniyor he Baris için konuşulan rakamları da çok fazla abartılı buluyorum Avrupa Sampiyonasi momentumundan yürüyor o söylentiler. Bugün ligimizde Fransa’dan herhangi bir kanat oyuncusunu getir Oguz‘un verdiği katkıyı rahatlıkla verir o kadar eminim ama kanitlayamam. Kadromuzda 8 tane kanat oyuncusu bulunuyor su an eğer ki sınır kalkarsa Oguz’a o paraları vermenin hiç bir anlamı olmazdı. O ifbli başkanlarının mevzusuna girmiyorum bile bu soruyu da kaç sefer sordum kimse cevaplayamadi. Herif yedi takla atıp yine bize vermezdi oyuncuyu.
Kim mesela 6 m euroya alınabilecek ve Oğuz’dan daha iyi olduğuna emin olduğun kanat

Başkanlarıyla falan alakası yok ya istese Akbaba’yı da verirdi Berkan’ı da

Çingene pazarlığından dolayı almadık 5 verip 6 pahalı demekte ben mantık da göremiyorum.

Burda herkes liste sızdırıldı diye isyan ediyor, eee kardeşim liste sızdırılmasa taraftar hergşn hastag açıyor istifa edin transferler nerde diye adamlarda mecbur taraftar dinsin diye alttan isim veriyorlar muhabirlere . Galatasaray taraftarı hiç ses soluk çıkarmasa belki ağustos ortasında çekecektik üst düzey bir ortasaha ama şimdi bütün isimler ortada o yüzden fiyatlar yükseliyor üzerine bide bjk gibi fb gibi takımlarda oyunculara giriyor

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ha bu arada Cenk Ergün halen nasıl profesyonel bir işte yönetici konumunda olabilir o da ayrı fiyasko. Görüntü verme mevzusunda Albayrak‘dan hiç bir farkı yok. Erden Timur döneminde de Denayer ile birlikte Beach Club‘da görüntüleri düşmüştü kimsenin umrunda bile olmadı

Wendel-20 bonservis-4m maaş-3 yıl sözleşme

Rabiot-10m imza parası-5m maaş-2 yıl sözleşme

Mxctominay-20 bonservis-4m maaş-3+1 yıl sözleşme

Hojberg-15 bonservis-4m maaş-3 yıl sözleşme

Hangisi
Bakıldığında bize en uyacak olan adam Tominey ama o iş imkansız.
Ben olsam bu işi uzatmaz Hojberg'i alabilme ihtimalim varsa direkt alırdım. Savaşçı, kesici adam daha elzem bize bence. Ama Wendel de kalitesi ve oyun tarzı ile bayağı iş yapar. Ona bakınca o da başka şeyler vaadediyor.
Aralarında en istemediğim de Rabiot. Gelirse 2. Oliveira vakası olur. Gelmiş 30 yaşına, hala Fransa milli takımında oynarken TR Ligi'ni düşünen herif ben artık İstanbul'un ve emekliliğimin keyfini çıkartır, 20 milyonu da gerekirse yata yata alırım diyordur. Senin dediğin gibi 2 yıl sözleşme ve 5 milyon maaşı kabul etse zaten en kötü Juve tutardı veya başka bir kalburüstü EU takımı alırdı. 30 yaşına gelmiş yıldız oyuncuyu asla ve asla 2 yıllık sözleşme ile getiremezsin. Bu adamı biz alırsak temizinden 20 milyon girer, max 3 ay top oynayıp sonra kadayıf haline gelir. 4 yıl söve söve maaşını öderiz. Tanıdık geldi değil mi. :D

Trabzon bile kac gun evvel sagbeksiz kalinca hemen bir kac gun icinde sagbek buldu.

Allahim sabir ver ya.
trabzon bu arada hep medyada çok ses çıkmaz - çat çat arkaplanda bitiriyor tüm işini yıllardır. iyi kötü tartışılır - ama trasnferlerini yürütüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt