- 18 Mayıs 2011
- 50.211
- 53.176
- 4.463
Kolpanın bol olduğu saatlere girdik h.o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
utkucan 1 gs neferidirUtkucan işte yav kovun şu adamı ne diye besliyoruz durmadan
O daha pahalı. 2 ay da onla uğraşırlar.Bi haltlar dönüyor ama gram anlamadım oyuncuda mı karar kılamıyoruz ne oluyor bilmiyorum ya ama şu doueden vazgeçin gidin jalerti indirin direkt nereye gidiyorsa gitsin o hırp
Erden timur olsa 2 konuşmayla ikna ederdi, geçen yaz bonservise para veremiyorduk. Bu yaz o bütçeyle kral bir ortasaha getirirdi kesinKendisi bizi istemiyormuş coğrafya kaderdir işte
Orada Fofana bu lige gelmek istemiyor öyle bir sorun var.Fofana icin ciddi ciddi 18 milyon mu istiyor monaco
Wendel’e 15 teklif edecegimize fofana’yi alalim ozaman yalandir büyük ihtimal
Hangi delilin var bu konuda? Merakimdan sordum.Utkucan işte yav kovun şu adamı ne diye besliyoruz durmadan
Haluk Yürekli: "Biz haberleri öğrenmek isteyeceğiz, kulüpler saklayacaklar. Bu işin doğası bu ama Galatasaray'da bu haberleri öğrenmek şu anda çok kolay.
Bu durumun nedenini Okan hoca da İbrahim Hatipoğlu da Dursun Özbek de biliyor. Çünkü içeride... Neyse burada bırakayım."
Fiyat yalan degildir de bizde o beceride biri yok 20 yasında 30 maça anca çıkmiş bi herifi 1 aydir ikna edemediler fofanayımi edeceklerFofana icin ciddi ciddi 18 milyon mu istiyor monaco
Wendel’e 15 teklif edecegimize fofana’yi alalim ozaman yalandir büyük ihtimal
Kim mesela 6 m euroya alınabilecek ve Oğuz’dan daha iyi olduğuna emin olduğun kanatKalkarsa eğer büyük para yerli bir futbolcu için. O paralara rahatlıkla kanat bulabilirsin Avrupa‘da bence. Boey örneği yanlış bence bu arada bek bulmak kanat bulmaktan çok daha zor. Piyasa kanat kayniyor he Baris için konuşulan rakamları da çok fazla abartılı buluyorum Avrupa Sampiyonasi momentumundan yürüyor o söylentiler. Bugün ligimizde Fransa’dan herhangi bir kanat oyuncusunu getir Oguz‘un verdiği katkıyı rahatlıkla verir o kadar eminim ama kanitlayamam. Kadromuzda 8 tane kanat oyuncusu bulunuyor su an eğer ki sınır kalkarsa Oguz’a o paraları vermenin hiç bir anlamı olmazdı. O ifbli başkanlarının mevzusuna girmiyorum bile bu soruyu da kaç sefer sordum kimse cevaplayamadi. Herif yedi takla atıp yine bize vermezdi oyuncuyu.
Başkanın Dursun olursa herşey mümkün bu kulüpteİçeride Cenk Ergün var. Bu adam nasıl bu kulüpte tutulur akıl alır gibi değil
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bakıldığında bize en uyacak olan adam Tominey ama o iş imkansız.Wendel-20 bonservis-4m maaş-3 yıl sözleşme
Rabiot-10m imza parası-5m maaş-2 yıl sözleşme
Mxctominay-20 bonservis-4m maaş-3+1 yıl sözleşme
Hojberg-15 bonservis-4m maaş-3 yıl sözleşme
Hangisi
trabzon bu arada hep medyada çok ses çıkmaz - çat çat arkaplanda bitiriyor tüm işini yıllardır. iyi kötü tartışılır - ama trasnferlerini yürütüyor.Trabzon bile kac gun evvel sagbeksiz kalinca hemen bir kac gun icinde sagbek buldu.
Allahim sabir ver ya.