Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Biz haberleri öğrenmek isteyeceğiz, kulüpler saklayacaklar. Bu işin doğası bu ama Galatasaray'da bu haberleri öğrenmek şu anda çok kolay.

Bu durumun nedenini Okan hoca da İbrahim Hatipoğlu da Dursun Özbek de biliyor. Çünkü içeride... Neyse burada bırakayım."
Burada bırakma işte abicim. Söyle kim Nihat Kırmızı mı? Cenk Ergün mü? Ayhan Akman mı? Yada başka bir yönetici mi? Söyle ki ona göre bilelim ya.

Bizim bu önemli bütçe ne kadar ki? Okan hoca bahsedip duruyor da yönetime destek açısından. Wendel'e 15+bonus, sağ beke maksimum 8 falan yazılıp çiziliyor. Önemli bütçe bu mu?

Bakıldığında bize en uyacak olan adam Tominey ama o iş imkansız.
Ben olsam bu işi uzatmaz Hojberg'i alabilme ihtimalim varsa direkt alırdım. Savaşçı, kesici adam daha elzem bize bence. Ama Wendel de kalitesi ve oyun tarzı ile bayağı iş yapar. Ona bakınca o da başka şeyler vaadediyor.
Aralarında en istemediğim de Rabiot. Gelirse 2. Oliveira vakası olur. Gelmiş 30 yaşına, hala Fransa milli takımında oynarken TR Ligi'ni düşünen herif ben artık İstanbul'un ve emekliliğimin keyfini çıkartır, 20 milyonu da gerekirse yata yata alırım diyordur. Senin dediğin gibi 2 yıl sözleşme ve 5 milyon maaşı kabul etse zaten en kötü Juve tutardı veya başka bir kalburüstü EU takımı alırdı. 29 yaşına gelmiş yıldız oyuncuyu asla ve asla 2 yıllık sözleşme ile getiremezsin. Bu adamı biz alırsak temizinden 20 milyon girer.
Rabiot ismi geçenler arasında en üst düzey oyuncu bizim ligin 3 gömlek üzeri futbolcu . Benim tahminim wendel artı bir ortasaha daha alacaklar rabiot olursa level atlarız. Oliviera temposuz bir oyuncuydu hala da temposuz bir oyuncu bizim oyun sistemimize uymuyor ama rabiot başka.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben orta sahalar içinde en çok mctominayı tutuyorum ama açık söylüyorum 27 yaşındaki tominay için galatasaray gibi bir kulübün 20 milyon verme lüksü yok bence

15i adı geçen tüm oyuncular için maximum çıkılacak yer görüyorum zira bu adamların karla satışı mümkün değil ne gelseydi goretzka ne hojbjerg ne tominay ne de anladığım kadarıyla wendel 2 sene sonra karla satılacak adamlar değiller

belki thuram fofana vb adamlar olsaydı o paralara çıkmaya değerdi

benim yorumum tabi

Scott olmaz, 20m üstü bir oyuncuya verebileceğimizi sanmıyorum ben. Scott için ise 20 aşağınsa inmezler.

Tete ve oliveira bugün oynamadı direkt mesaj verdi hoca

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben orta sahalar içinde en çok mctominayı tutuyorum ama açık söylüyorum 27 yaşındaki tominay için galatasaray gibi bir kulübün 20 milyon verme lüksü yok bence

15i adı geçen tüm oyuncular için maximum çıkılacak yer görüyorum zira bu adamların karla satışı mümkün değil ne gelseydi goretzka ne hojbjerg ne tominay ne de anladığım kadarıyla wendel 2 sene sonra karla satılacak adamlar değiller

benim yorumum tabi
%100

şu an öyle bir dönem değil - BB den çıkarsın ekonomin çok rahatlar - satabilen ve alabilen bir kulübe dönüşürüz 5 yıl süreçte sonra bas 30 40 bir adama - başarıdan emin olursun çünkü mesela.

benim yorumum tabi
Bu oyuncuları alırsak ileride kâr yaparak satarım diye almiyoruz ki . Mantığa ters gelir .

Ileride kâr yapabileceğimiz oyuncu profili Doué tarzı transferler.

benim yorumum tabi
Bir kısmına katılıyorum ama eklemek istediğim bir şey var.

Takımın seviyesi üst düzey kadroya bakıyorsun Sanchez, Torreira, Icardi, Ziyech, Zaha, Mertens gibi tavanı inanılmaz yüksek oyuncular var.

Orta sahaya Torreira'nın yanına 2 senedir doğru profil koyamamamıza rağmen çok başarılıyız Mctominay belki 20 m euro bütçemizi aşar ama şu da var alındığı taktirde takım oyunu 2 gömlek üste taşınacak.

Yani potansiyel oyuncular dahada iyi oynayacak Barış kendini çok daha iyi gösterebilir Köhn bu kadar sırıtmaz sağ bek alırsın çok daha rahatlar aslında 1 oyuncuyla çok daha fazlasını kazanabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt