- 26 Ocak 2021
- 35.371
- 33.982
- 2.233
Her sene 100 kazanmıyor ki yav 25 falan kazanıyor ha onuda veremek ayrıSenelik 100 m euro alan adamın maaşını nasıl ödeyeceğiz kulübü satsak ödeyemiyoruz üstüne yine borçlu kalıyoruz.![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her sene 100 kazanmıyor ki yav 25 falan kazanıyor ha onuda veremek ayrıSenelik 100 m euro alan adamın maaşını nasıl ödeyeceğiz kulübü satsak ödeyemiyoruz üstüne yine borçlu kalıyoruz.![]()
Ben de Ziyech'in gitmesi taraftarı değilimZiyech degil de tete gitmeli
Ziyech’e ihtiyacimiz var
Tete truvasi yetti xatenTansel onu hacıosman için atmış bu arada transferle alakası yok.
Yok bizim oyuncumuzu olmayan ilgilendiğimiz birinin menajeri ile görüşüp resmi çıksa o zaman istenen fiyatlar yükselir vb. gibi durumlar yüzünden yanlış hareket olur ama bizim sözleşmeli oyuncumuzun menajeri iler görüşmesinde ve resmi çıkmasında abartılacak bir nokta olduğunu düşünmüyorum. Belki adamın alacağı var onu ödeme planını konuşuyorlar, önerisi veya bir ilgi var onu söylüyor.Yav istedigi ile görüşür ,kime ne yani
Hersey olabilir ,menajer ile yilda bi kez gorusmez yoneticiler,ziyechin teteden az para almasi saka gibiYok bizim oyuncumuzu olmayan ilgilendiğimiz birinin menajeri ile görüşüp resmi çıksa o zaman istenen fiyatlar yükselir vb. gibi durumlar yüzünden yanlış hareket olur ama bizim sözleşmeli oyuncumuzun menajeri iler görüşmesinde ve resmi çıkmasında abartılacak bir nokta olduğunu düşünmüyorum. Belki adamın alacağı var onu ödeme planını konuşuyorlar, önerisi veya bir ilgi var onu söylüyor.
Londra, Rusya gidişlerinin veya transferde ilgilenen isimlerin medyaya düşmesi farklı. Kendi oyuncumuzun menajeri ile görüşmesinin resmi farklı. İlk kısım tamamıyla yanlış çünkü beklenti ve maliyetin artması durumu var. Kendi oyuncumuzun menajeri ile görüşmesinde ise bu tarz sonuçlar olmayacağı için çokta önemli değil.2 yılda belki 100 tane oyuncu ile görüşen ET'nin herhangi bir menajerle fotoğrafı çıkmış mıydı? Ben hatırlamıyorum.
Londra'ya giderler basına düşer, menajerle görüşürler basına düşer, Rusya'ya giderler basına düşer, döndüklerinde dönüş saatine kadar basına düşer, transfer listesini zaten bilmeyen kalmadı, hoca da bundan rahatsız ki bugün alttan alttan tepkisi gösterdi.
Şu durumun aklanacak hiçbir yanı yok.
Yıllık kazanıyor 2 senelik sözleşmeye 200 m euro'ya imza attı.Her sene 100 kazanmıyor ki yav 25 falan kazanıyor ha onuda veremek ayrı![]()
başınız dönecek ama gelecekler hakkinda cikan haberlerden oturu,bu kadar kicta kurt ile gezmeye gerek yok. barışın tatiline,adamin cay bahcesinde menajer ile oturmasina herseye illetlik mevzu çıkarıyosunuz.az nefes alin,bu yaz truva yok.tete iyi girdi,cikaramadik
Ondan bağımsız, Ziyech Araplara gider. Çünkü Araplar Ziyech’e en az 15 milyon maaş teklif eder. Tutamazsın. Zorla tutsan oynatamazsın. En uygunu bonservis kazanmaya bakmak lazım. Talisca işine girmek hata olur eğer öyle bir şey düşünüyorlarsa.Bu forumdaki bir çok üye ondan daha çok bilgiye sahiptir dostum.![]()
Sağlık olsun,15 ve 21 haftasi kritik dedim.ki öyle de oldu.100 tane haber var,pazara imza olur6-12 temmuz dedin
15'i kritik dedin
jüpiter mars satürn dedin
ama
hesaba katmadığın bir şey vardı serg
onu çok hafife aldın
Gökdeniz degilmiydi o?Eren aydina ara pasini atan sirachan sanirim.o cocukta fizik kalite ve temiz ayak var.ikinci kampa almali
Fizikli biri atan,ve sag taraftan atilyo...gokdeniz zaten cok iyiGökdeniz degilmiydi o?
Bence gökdenizdi o.Fizikli biri atan,ve sag taraftan atilyo...gokdeniz zaten cok iyi
Sirachan amaBence gökdenizdi o.