Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav istedigi ile görüşür ,kime ne yani
Yok bizim oyuncumuzu olmayan ilgilendiğimiz birinin menajeri ile görüşüp resmi çıksa o zaman istenen fiyatlar yükselir vb. gibi durumlar yüzünden yanlış hareket olur ama bizim sözleşmeli oyuncumuzun menajeri iler görüşmesinde ve resmi çıkmasında abartılacak bir nokta olduğunu düşünmüyorum. Belki adamın alacağı var onu ödeme planını konuşuyorlar, önerisi veya bir ilgi var onu söylüyor.

Yok bizim oyuncumuzu olmayan ilgilendiğimiz birinin menajeri ile görüşüp resmi çıksa o zaman istenen fiyatlar yükselir vb. gibi durumlar yüzünden yanlış hareket olur ama bizim sözleşmeli oyuncumuzun menajeri iler görüşmesinde ve resmi çıkmasında abartılacak bir nokta olduğunu düşünmüyorum. Belki adamın alacağı var onu ödeme planını konuşuyorlar, önerisi veya bir ilgi var onu söylüyor.
Hersey olabilir ,menajer ile yilda bi kez gorusmez yoneticiler,ziyechin teteden az para almasi saka gibi

2 yılda belki 100 tane oyuncu ile görüşen ET'nin herhangi bir menajerle fotoğrafı çıkmış mıydı? Ben hatırlamıyorum.
Londra'ya giderler basına düşer, menajerle görüşürler basına düşer, Rusya'ya giderler basına düşer, döndüklerinde dönüş saatine kadar basına düşer, transfer listesini zaten bilmeyen kalmadı, hoca da bundan rahatsız ki bugün alttan alttan tepkisi gösterdi.
Şu durumun aklanacak hiçbir yanı yok.
Londra, Rusya gidişlerinin veya transferde ilgilenen isimlerin medyaya düşmesi farklı. Kendi oyuncumuzun menajeri ile görüşmesinin resmi farklı. İlk kısım tamamıyla yanlış çünkü beklenti ve maliyetin artması durumu var. Kendi oyuncumuzun menajeri ile görüşmesinde ise bu tarz sonuçlar olmayacağı için çokta önemli değil.

Eren aydina ara pasini atan sirachan sanirim.o cocukta fizik kalite ve temiz ayak var.ikinci kampa almali

Haluk Yürekli: "Biz haberleri öğrenmek isteyeceğiz, kulüpler saklayacaklar. Bu işin doğası bu ama Galatasaray'da bu haberleri öğrenmek şu anda çok kolay.

Bu durumun nedenini Okan hoca da İbrahim Hatipoğlu da Dursun Özbek de biliyor. Çünkü içeride... Neyse burada bırakayım."

bu iş çözülür umarım kısa zamanda. taraftar olarak hoşumuza gidiyor belki pozitif gelişmeler ama öyle bir ortam var ki, doue bitti haberi geliyor pazartesi, salı günü iptal, çarşamba bitti, perşembe iptal
çoğu transferde çok sakata düşeriz bu iş böyle giderse

başınız dönecek ama gelecekler hakkinda cikan haberlerden oturu,bu kadar kicta kurt ile gezmeye gerek yok. barışın tatiline,adamin cay bahcesinde menajer ile oturmasina herseye illetlik mevzu çıkarıyosunuz.az nefes alin,bu yaz truva yok.tete iyi girdi,cikaramadik

6-12 temmuz dedin
15'i kritik dedin
jüpiter mars satürn dedin
ama
hesaba katmadığın bir şey vardı serg

onu çok hafife aldın

1721344625359.png

Bu forumdaki bir çok üye ondan daha çok bilgiye sahiptir dostum. :hat:
Ondan bağımsız, Ziyech Araplara gider. Çünkü Araplar Ziyech’e en az 15 milyon maaş teklif eder. Tutamazsın. Zorla tutsan oynatamazsın. En uygunu bonservis kazanmaya bakmak lazım. Talisca işine girmek hata olur eğer öyle bir şey düşünüyorlarsa.

Ziyech Arabistan'da kontrat kaptığı an gider. Adam zaten o kontratı kapmayı bekliyor şöyle 10 milyonluk bir kontrat gelsin onu tutmanın ihtimali olmaz. Biz de oradan bir 8-10 milyon kazanmaya bakarız mecbur. Ziyech giderse diğer düşünülmeyen yabancılarında gideceğini hesap edersek yabancı bir kanat gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt