Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akıllanmadık. Nelson 5 sene olduğu için rahatız boey 4 seneydi ilk sene zaten performans vermedi 2 sene performans verdi bayern son anda 30 m vermese sene sonunda 10 15 e gidecekti 1 senesi kaldığı için

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sözleşme süresinin ne gibi bir dezavantajı var rtaş?

Emin kalsaydı bu sene süre bulacaktı. Sanchez gidici apo sallanıyor.
Ama westerlo aşığı olduğu için gidip orda oynayacakmış. Defol. Yunus da istediği yere gidebilir sakın kiralamayın satın gitsin bunları.

Sözleşme süresinin ne gibi bir dezavantajı var rtaş?
Ben uzun süre tutmayı daha doğru buluyorum genç oyuncularda , genç oyuncunun performansına ulaşması 2 sene sürüyor zaten sonra 1 sene oynatıyorsun adam sözleşme yenilemek istemiyor satmak zorunda kalıyorsun . Bruma da da benzer durum olmuştu, boey de de benzeri olacaktı ama bayern son anda kurtardı bizi o teklifi vererek. 5 senelik imzala opsiyon ekle bide geç

Ben uzun süre tutmayı daha doğru buluyorum genç oyuncularda , genç oyuncunun performansına ulaşması 2 sene sürüyor zaten sonra 1 sene oynatıyorsun adam sözleşme yenilemek istemiyor satmak zorunda kalıyorsun . Bruma da da benzer durum olmuştu, boey de de benzeri olacaktı ama bayern son anda kurtardı bizi o teklifi vererek. 5 senelik imzala opsiyon ekle bide geç

5 yıllık herkesin kabul edebileceği bir sözleşme değil. 4 yıllık makul görünüyor. Optimal süre 4 bence.

Microsoft da problem yaşandığı için Doue KAP açıklaması ileri bir tarihe ertelendi

Emin denen salak kalsaydı bu sene süre bulacaktı. Sanchez gidici apo sallanıyor.
Ama westerlo aşığı olduğu için gidip orda oynayacakmış. Defol. Yunus da istediği yere gidebilir sakın kiralamayın satın gitsin bunları. Bu kadar beyinsiz adamın işi yok GS de.
Emin gidecektir ama Yunus gitmek istediğinde dair bir haberde çıkmadı. Verona ilgileniyor haberinden hemen gönderdiniz. Haluk'lars göre Okan hoca da tutma taraftarıymış kalacaktır.

Doue gelmiş dogru mu?
Tabi doğrudur. Ama bi de mesela hapşurduğun zaman bütün organların dururmuş. Mesela dikkat et abi gözleri açık hiçbir delikanlı görmemişsindir hapşururken. Hapşuruk metabolizmayı bozduğu için. Yoksa tabi sizin lafın derinliğine gelince de yarabbi şükür demek daha mantıklı oluyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt