Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder ve drogbada bizle çalışan kimse başkan onlarla çalışsın yine,yardımcı olurlar

çünkü sen ferdi ve osayinin top halini izledin aklında o var

doue ve köhn daha doğru düzgün izlenmedi

belki de 1 sene sonra tam tersini düşüneceğiz
Osayi 2023 yazında gönderilecekti üstelik,çöp ilan edilmişti.top hali de penaltıya yatkın

eskiden sadece asisti bilirdik.

şimdi asistin asisti istatistiği tutuluyor, peki.

asistin asistinin asisti istatistiği neden tutulmuyor? onu yapan oyuncunun hakkı yok mu o zaman?

ya da bu iş asistin asistinin asistinin asistine kadar gider mi?
ya da tam olarak nerede sonuçlanır?

aynı fikirdeyim ama talisca ile ziyechi de takas etmem
Maliyetinden dolayı zaten olmaz o iş. Adam alıştı yıllık 10 milyon kazanmaya, bizden daha azını istemez. Sanmıyorum.

Ben zaten geçen yıl adı geçtiği zaman uyuz oluyordum, kariyerini çöpe atmış hayvan gibi maliyeti olan herifin hayalini kuranları gördüğüm zaman. Bu saatten sonra da 1-2 yıl daha Arabistan'da oynayıp gelip biraz da Beşiktaş'ı yolmaya devam eder. Bizimle alakası olacağını sanmıyorum.

İşin tuhafı Fenerliler öyle bir fantazi yapıyordu ki, bunların gerizekalı fenomenleri Alex'ten sonra bu ülkeye gelmiş en büyük topçu falan diyordu. Ne alaka ulan. Yani alın da g.tünüze sokun diyebiliyorsun sadece.

muslera

doue sanchez apo köhn

torriera mctominay

BAY wendel aktürkoğlu

icardi​

3 transfer ulan :d

Yine Jo Wilson'a Galatısıray ile başlayan bir cümle kurduramadık. Yapın artık transferleri

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

bugün daha kimseyi alamamisiz

Tam 13 sene önce bugün kesişti Lazio'nun Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera ile yolumuz. Kaleye geçtiği gibi Galatasaray efsanesi olacağını hissettirdi. Türk futbolunda bir dönüm noktası olarak bambaşka bir yere evrildi bizdeki yeri. İyi ki bizimlesin Dünyanın en iyisi tazrni.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt