Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadroyu bozmadan aynı anda Deue, Jelert, McDominay, Wendell'i alsak var ya vaaay be, tarihin en iyi en derin kadrosu olur!

-----------------------Muslera------------------------

Doue------Davinson----------Abdül----------Köhn

---------------Torreira------X----------------------

Ziyech---------------Mertens----------------Barış

----------------------İcardi-------------------------

Şu ilk 11de bekler hala çok zayıf geliyor bana nedense. Şikecilerden tek eksik yanımız orası ferdi-osterwolde-osayi-mert baya iyi bek rotasyonları var. İnsallah Doue iyi çıkar, Köhn de seviye atlar da o açığı kaparız

Ziyech hiç bir yere gidemez yav. Çöldeki bir vaha gibi bizim için. En çok ihtiyacımız olan adam. O sahadayken beyin takılmış gibi oynuyor takım.

Ziyech dursun asıl Zaha'nın gitmesi gerekiyor. Her maç iki hareket çekiyor başka bir olayı yok. Ne oynadığını anlayan oldu mu bu adamın 1 senedir? Israra gerek yok. Hem yabancı kontenjanı açılır hem de hayvan gibi maaş bütçesi.

Zaha, Tete'yi şutla bir tane sol kanat ve on numara oynayabilen genç yabancı al mis gibi olur.

Son düzenleme:
Ziyech ile Sanchez’i satıp saçma sapan adam alır bunlar.

İstifa edene kadar kimseyi satmayın

asistin asistini yapacak adam mı
hemen şimdi gelsin başlasın
eskiden sadece asisti bilirdik.

şimdi asistin asisti istatistiği tutuluyor, peki.

asistin asistinin asisti istatistiği neden tutulmuyor? onu yapan oyuncunun hakkı yok mu o zaman?

ya da bu iş asistin asistinin asistinin asistine kadar gider mi?
ya da tam olarak nerede sonuçlanır?

Ziyech'e fazla yükseliyorsunuz bence. Zaniolo'nun, Tete'nin ve Yunus'un gittiği durumda evet kalmalı. Ki zaten ince işleri yapabilen bir o var bir de Mertens. Ama adamda hem maç içi hem maçtan maça ciddi bir istikrar ve mücadele etme(me) problemi var. Canı isterse mükemmel oynuyor, koşuyor, basıyor, istemezse yürüyor adam sahada. Seni de 10 kişi oynatıyor. Daha geçen sene ilk Kopenhag maçı mıydı unuttum, hücum presinde nasıl aksadığını konuşuyorduk, bekine nasıl yardım etmediğini de keza.

Yani evet adam çıkar ManU maçındaki gibi seni ipten alır inanılmaz işler yapar ama genel itibarıyla dünkü maçtaki gibi gaza gelinecek bir performansı yok adamın. Dediğim gibi bence de kalsın ama gitmek isterse de öldük bittik bir durum olmaz. O mevkide zaten Barış var. Barış'ın da ben bu sezon satılmasına ihtimal vermiyorum.

aynı fikirdeyim ama talisca ile ziyechi de takas etmem

-----------------------Muslera------------------------

Doue------Davinson----------Abdül----------Köhn

---------------Torreira------X----------------------

Ziyech---------------Mertens----------------Barış

----------------------İcardi-------------------------

Şu ilk 11de bekler hala çok zayıf geliyor bana nedense. Şikecilerden tek eksik yanımız orası ferdi-osterwolde-osayi-mert baya iyi bek rotasyonları var. İnsallah Doue iyi çıkar, Köhn de seviye atlar da o açığı kaparız

çünkü sen ferdi ve osayinin top halini izledin aklında o var

doue ve köhn daha doğru düzgün izlenmedi

belki de 1 sene sonra tam tersini düşüneceğiz

kaynaktan bağımsız 16 M taksitle olacak ise - yani en başta 16 M cebimizden çıkmıyor ise hakikaten gidişata / satışlara / ayrılmak isteyenlere göre 2inci ortasaha hamlesi kovalanabilir ama o zaman iş 4-3-3 e doğru gider gibi duruyor.

umarım bu meblağlarda kalır ama daha fazlası sıkıntılı.

Milan fofana ve samardzic yapiyor,rabiot kime kaldın sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt