Selçuk Sarı
Tecrübeli Üye
- 19 Mayıs 2010
- 5.345
- 3.766
- 2.088
Kadroyu bozmadan aynı anda Deue, Jelert, McDominay, Wendell'i alsak var ya vaaay be, tarihin en iyi en derin kadrosu olur!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eskiden sadece asisti bilirdik.asistin asistini yapacak adam mı
hemen şimdi gelsin başlasın
Ziyech'e fazla yükseliyorsunuz bence. Zaniolo'nun, Tete'nin ve Yunus'un gittiği durumda evet kalmalı. Ki zaten ince işleri yapabilen bir o var bir de Mertens. Ama adamda hem maç içi hem maçtan maça ciddi bir istikrar ve mücadele etme(me) problemi var. Canı isterse mükemmel oynuyor, koşuyor, basıyor, istemezse yürüyor adam sahada. Seni de 10 kişi oynatıyor. Daha geçen sene ilk Kopenhag maçı mıydı unuttum, hücum presinde nasıl aksadığını konuşuyorduk, bekine nasıl yardım etmediğini de keza.
Yani evet adam çıkar ManU maçındaki gibi seni ipten alır inanılmaz işler yapar ama genel itibarıyla dünkü maçtaki gibi gaza gelinecek bir performansı yok adamın. Dediğim gibi bence de kalsın ama gitmek isterse de öldük bittik bir durum olmaz. O mevkide zaten Barış var. Barış'ın da ben bu sezon satılmasına ihtimal vermiyorum.
iyiyim sen nasılsın?barifim naber
-----------------------Muslera------------------------
Doue------Davinson----------Abdül----------Köhn
---------------Torreira------X----------------------
Ziyech---------------Mertens----------------Barış
----------------------İcardi-------------------------
Şu ilk 11de bekler hala çok zayıf geliyor bana nedense. Şikecilerden tek eksik yanımız orası ferdi-osterwolde-osayi-mert baya iyi bek rotasyonları var. İnsallah Doue iyi çıkar, Köhn de seviye atlar da o açığı kaparız