Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.279
- 16.263
- 1.578
Transfer windowsa takıldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu tarz oyuncular tekrar yerli sayılırsa hayır demem ama sanmıyorum.Yusuf direkt yerli olmali abi,lamı cimi yok ya yazık yani
Geçen sene de tutma taraftarıydı.Emin gidecektir ama Yunus gitmek istediğinde dair bir haberde çıkmadı. Verona ilgileniyor haberinden hemen gönderdiniz. Haluk'lars göre Okan hoca da tutma taraftarıymış kalacaktır.
Yeni yerli sınırının açıklanmasını beklemek lazım eğer 11+3 olursa kapıyı 6'dan açacak olan Kasımpaşa 5'ten açar 3-3.5 + Halil- Taylan'a falan fit olabilir.Taylan+duboise yasin ozcan güzel olur![]()
Türkiye de THY Denizbank SAW sistemleri sıkıntılı şu anda bildiklerimBu 2000'e girerken bütün bilgisayar sistemleri çökecek Taş Devri'ne döneceğiz dedikleri gibi bir olay mı oluyor? Olsa gerçi hepimizin haberi olurdu.
AynenYeni yerli sınırının açıklanmasını beklemek lazım eğer 11+3 olursa kapıyı 6'dan açacak olan Kasımpaşa 5'ten açar 3-3.5 + Halil- Taylan'a falan fit olabilir.
Geçen sene Yunus gitmek istemişti. Bu sene gitmek isteyeceğini sanmıyorum.Geçen sene de tutma taraftarıydı.
Vallaha hiç izlemedim bilmiyorum. Scout ekibi oneriyorlarsa denenir o zaman. Takibiki tek haneli bonservisle olursaHerif baya jr. sanchez.
Sıçrama yapmadan 2-4 arasına yapıştırıp indireceksin. Sonra gidiyorlar 1 seneye kol gibi bize girmek zorunda kalıyor.
#9 Calvin Crowdstrike / Gerçek bi' 'Fox in the Box' ismiO kim bilmiyorum ama yırtıcı bir forvet gibi ismi var Mert reis