Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tominaya gidiyoruz adım adım o kasadan o para çıkacaksa zenite 25 vereceğime basarım manıya 27-28 alırım tominayı zenitte 25 diye beklesin dursun

Yusuf için imkan doğarsa takımda muhakkak kalmalı ve süre bulmalı. Oğuz aydın dan falan daha değerli bir oyuncu bence
Yusuf çok yetenekli bir oyuncu kafayı futbola verirse ve yıldız havalarından çıkarsa çok değerli bir kazanım olur bizim için ama ilk önce ya yabancı sayısı artmalı yada kendisi gibi oyuncular eskisi gibi yerli sayılmalı.

bizim ligin neredeyse 10-12 takımı, dün oynadığımız trençkot seviyesinde yaw.

kalıyor geriye 5-6 takım.

onlar da fb, bjk, ts, başak + 1-2 tane o sezonun iyi anadolu takımı.

yapacağımız transferler, bu maçlar + avrupa için olacak.

bence bir oyuncuya 20-30 m euro bonservisler vermek yerine, potansiyelli fizik kalitesi yüksek topçulara gitmek daha doğru olur gibi.
Sevgili Veli çok güzel özetlemişsin günün anlam ve önemini.Aynen katılıyorum sana.Ama bukadar bekletmeye isimsiz en iyisini getirseler bile dayak yerler.O nedenle özellikle ortasahaya minimum 20-30 bandında gidecek.Bonuslarıyla geçecek.El mecbur.

Yusuf çok yetenekli bir oyuncu kafayı futbola verirse ve yıldız havalarından çıkarsa çok değerli bir kazanım olur bizim için ama ilk önce ya yabancı sayısı artmalı yada kendisi gibi oyuncular eskisi gibi yerli sayılmalı.
Sürekli pofpoflamak vede oynatmak gerekiyor .Yoksa kumaş iyi. Ama işte sıkıntıda tam burada başlıyor.Yer bulabilecek mi? Afrası tafrasına katlanılabilecek mi? Bizim takım için söylüyorum.Kiralık verilme şansı yüksek.Yok yerli olursa onu bilemem.

Sürekli pofpoflamak vede oynatmak gerekiyor .Yoksa kumaş iyi. Ama işte sıkıntıda tam burada başlıyor.Yer bulabilecek mi? Afrası tafrasına katlanılabilecek mi? Bizim takım için söylüyorum.Kiralık verilme şansı yüksek.Yok yerli olursa onu bilemem.
Onun afrayı tafrayı o yıldızım kafasını aşması lazım. Basel'e gidiş ve orada süre alamayışı belki ona bu dersi vermiştir.

Yalnız mc tominayin arası topla güzel ya,paslar ve o şutlar...mc tominay ve wendel istiyoruz dursun

Şu abaza tipler olur ya instagramda her karıya yazar. o şekilde bir transfer politikası var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt