- 18 Mayıs 2011
- 22.076
- 11.993
- 1.873
Barça nın İlkay reis için düşündüğü oyuncu wendel de İlkay ile birlikte gelir inşallah... 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barça nın İlkay reis için düşündüğü oyuncu wendel de İlkay ile birlikte gelir inşallah...![]()
20 de eksilmez bu arada peşin vermiceğimiz içinDoue 6+2 milyon euro
Wendel 14+3 milyon euro
Butceden eksilen para: 20 milyon euro (sonraki donem icin 5 milyon euro bonuslardan dolayi)
Sonra birazda eldeki gereksizleri gonderip, bir iki tane daha rotasyon oyuncusu alabiliriz.
jelert için +10milyon veremeyiz.Yabancı 14 olursa
Doue
Jelert
Wendel
Haidara
1 tane de genç kanat
Evet dogru diyorsun, ben biraz duz hesap yaptim ama dedigin gibi buyuk ihtimal 3 yila yayilsa odemeler direk 20 eksilmemis olur.20 de eksilmez bu arada peşin vermiceğimiz için
2-3 yıla bölerler minimum
Barca da az mal değil olmaz demiyor insan. Hem mallar hem fakir.Yalan dolan o barca ayarında bir oyuncu değil wendel
Doue 6+2 milyon euro
Wendel 14+3 milyon euro
Butceden eksilen para: 20 milyon euro (sonraki donem icin 5 milyon euro bonuslardan dolayi)
Sonra birazda eldeki gereksizleri gonderip, bir iki tane daha rotasyon oyuncusu alabiliriz.
bu meblagı ben karşılamak isterim
soru su ki guzel kardesim ,, wendel denen su adam 20+ edermi .. cumlemin icinde aslinda dolayli olarak sorumu sormustumÇok pardon da Metin renktaş, soruyorum demişsin ama soruyu bulamadım.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum