- 18 Mayıs 2011
- 19.356
- 10.174
- 1.688
Barça nın İlkay reis için düşündüğü oyuncu wendel de İlkay ile birlikte gelir inşallah... 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barça nın İlkay reis için düşündüğü oyuncu wendel de İlkay ile birlikte gelir inşallah...![]()
20 de eksilmez bu arada peşin vermiceğimiz içinDoue 6+2 milyon euro
Wendel 14+3 milyon euro
Butceden eksilen para: 20 milyon euro (sonraki donem icin 5 milyon euro bonuslardan dolayi)
Sonra birazda eldeki gereksizleri gonderip, bir iki tane daha rotasyon oyuncusu alabiliriz.
jelert için +10milyon veremeyiz.Yabancı 14 olursa
Doue
Jelert
Wendel
Haidara
1 tane de genç kanat
Evet dogru diyorsun, ben biraz duz hesap yaptim ama dedigin gibi buyuk ihtimal 3 yila yayilsa odemeler direk 20 eksilmemis olur.20 de eksilmez bu arada peşin vermiceğimiz için
2-3 yıla bölerler minimum
Barca da az mal değil olmaz demiyor insan. Hem mallar hem fakir.Yalan dolan o barca ayarında bir oyuncu değil wendel
Doue 6+2 milyon euro
Wendel 14+3 milyon euro
Butceden eksilen para: 20 milyon euro (sonraki donem icin 5 milyon euro bonuslardan dolayi)
Sonra birazda eldeki gereksizleri gonderip, bir iki tane daha rotasyon oyuncusu alabiliriz.
soru su ki guzel kardesim ,, wendel denen su adam 20+ edermi .. cumlemin icinde aslinda dolayli olarak sorumu sormustumÇok pardon da Metin renktaş, soruyorum demişsin ama soruyu bulamadım.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum