Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedek sağ bek Zeki'yi alsak 10 m euro maliyeti olur Rıdvan'ı alsak 10 m euro maliyeti olur Jelert'in maaşı düşük olur bonservisi 8 civarı çözersek bu ikisinden daha fazla katkı verir.

doue’den daha iyi futbolcu bence jelert, sol tarafı yedeklemesi de ekstra önemli tabi

son dakika

dursun özbek piposunu yaktı

Ertan Süzgün: 'Anderson Talisca için 15 Milyon Euro civarı bir bonservis isteği var kulübünün. Oyuncunun da 9 Milyon Euro civarı bir maaş beklentisi var.

Talisca'ya bu rakamları verirsen yarın getirirsin.'

Ertan Süzgün: 'Emirhan İlkhan, Trabzonspor'u bir süredir bekletiyor. Beşiktaşlı yetkililere bu durumu sordum. Orta saha için yeterli sayıda oyuncularını olduklarını söylediler.'

Bu sesli klavye özelliğini öğrendim artık yandınız... Roman yazarım roman... 🤣🤣🤣

Trabzon çok iyi kadro kuruyor ve emirhaninda peşindeler.hem genc hem tecrübeli kaynastiriyolar

Ertan Süzgün: 'Emirhan İlkhan, Trabzonspor'u bir süredir bekletiyor. Beşiktaşlı yetkililere bu durumu sordum. Orta saha için yeterli sayıda oyuncularını olduklarını söylediler.'
Bak bu emirhan'a verilen parayı acımam. Tabii çocuk bize gelmek ister mi onu bilmiyorum...

Talisca 9 milyon maaş istiyomus,geyiği bitirdik.hojberg veya asensio olur truva

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt