Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf Demir açık açık Okan hoca'ya ben bu formayı istiyorum diyor. Mertensin arkasına yeni bir isim mi alınacağına bu çocuğa şans vermek lazım. Eğer bu çocuğu kazanırsak çok büyük bir transfer yapmış oluruz. Bir de federasyon başkanının gurbetçi oyuncularla ilgili karar düzeltmesi lazım. İşte o zaman dadından yenmez...

;D Murat Özen: 'Kamp dönemi Beşiktaş için yararlı geçti. Kampın en çok dikkat çeken tarafı Rashica'nın sağ bek pozisyonunda denenmesi oldu.

Giovanni, Rosier tipinde bir sağ bek yaratmak istiyor.'

Yusuf Demir açık açık Okan hoca'ya ben bu formayı istiyorum diyor. Mertensin arkasına yeni bir isim mi alınacağına bu çocuğa şans vermek lazım. Eğer bu çocuğu kazanırsak çok büyük bir transfer yapmış oluruz. Bir de federasyon başkanının gurbetçi oyuncularla ilgili karar düzeltmesi lazım. İşte o zaman dadından yenmez...
gurbetçilere düzenleme gelirse süper olur ama bunlar mhpli şimdi türklük damarları tutar

her türlü kiralanmalı 11 oynayabileceği bir yere, bizde gelişemez

ilk hazırlık maçı dışında da bir şey oynamadı zaten

Lan insan rosierden niye vazgeçer ya?boey ile en iyi sagbekti adam.derbilerde surklase ediyordu maçı ortalarıyla falan

;D Murat Özen: 'Kamp dönemi Beşiktaş için yararlı geçti. Kampın en çok dikkat çeken tarafı Rashica'nın sağ bek pozisyonunda denenmesi oldu.

Giovanni, Rosier tipinde bir sağ bek yaratmak istiyor.'
rashicadan olsa olsa zaten anca sağ bek olur. büyük takımlarda hücum bölgesinde oynayacak meziyet yok

gece 3 te yattim ogleden sorna 3 ta kalktim bu nasil bir uykudur yav
bakalim bu aksam ne kolpa havadisler alacagiz

emirhan gündeme niye gelmiyor acaba
Çocuk koyu Beşiktaşlı. Bize gelmek istemiyor olabilir. Bize yüksek fiyat çekiliyor olabilir. Öncelik olarak yabancı 8 numara isteniyor olabilir. Belki daha sonra düşünülebilir. Bilemiyorum birçok sebebi olabilir ama gündeme almak lazım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt