- 1 Mayıs 2018
- 53.000
- 43.411
- 3.298
Wendel son paylaşım
Yattı bu iş
Yattı bu iş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hııı o voleybolcu bi keremzehra gunes
Bir ara İtalya'ya giden orta saha vardı ya o...
emirhan gündeme niye gelmiyor acabaEmirhan ilkhan ama bekletiyimus emirhan
gurbetçilere düzenleme gelirse süper olur ama bunlar mhpli şimdi türklük damarları tutarYusuf Demir açık açık Okan hoca'ya ben bu formayı istiyorum diyor. Mertensin arkasına yeni bir isim mi alınacağına bu çocuğa şans vermek lazım. Eğer bu çocuğu kazanırsak çok büyük bir transfer yapmış oluruz. Bir de federasyon başkanının gurbetçi oyuncularla ilgili karar düzeltmesi lazım. İşte o zaman dadından yenmez...
w.a.sselamun aleykum
her türlü kiralanmalı 11 oynayabileceği bir yere, bizde gelişemezYusuf Demir açık açık Okan hoca'ya ben bu formayı istiyorum diyor. Mertensin arkasına yeni bir isim mi alınacağına bu çocuğa şans vermek lazım. Eğer bu çocuğu kazanırsak çok büyük bir transfer yapmış oluruz. Bir de federasyon başkanının gurbetçi oyuncularla ilgili karar düzeltmesi lazım. İşte o zaman dadından yenmez...
rashicadan olsa olsa zaten anca sağ bek olur. büyük takımlarda hücum bölgesinde oynayacak meziyet yokMurat Özen: 'Kamp dönemi Beşiktaş için yararlı geçti. Kampın en çok dikkat çeken tarafı Rashica'nın sağ bek pozisyonunda denenmesi oldu.
Giovanni, Rosier tipinde bir sağ bek yaratmak istiyor.'
Ben en başından beri öyle hissediyorumMc tominay olacak gibi bir his var bende..
Çocuk koyu Beşiktaşlı. Bize gelmek istemiyor olabilir. Bize yüksek fiyat çekiliyor olabilir. Öncelik olarak yabancı 8 numara isteniyor olabilir. Belki daha sonra düşünülebilir. Bilemiyorum birçok sebebi olabilir ama gündeme almak lazım...emirhan gündeme niye gelmiyor acaba
Biz konuşarak aldıralim,gündem olur ve hocanın aklına gireremirhan gündeme niye gelmiyor acaba