- 11 Haziran 2015
- 39.293
- 27.665
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vermiyorum başka takıma gitsin.Versinler sana ne oluyo kardeş
fiziği yerine gelene kadar eleştirmeyeceğim. şu sıralar muğdat gibi takılıyorBatsmana biat ettin mi olm
Breivik gelip de tutmazsa o zaman ilk elestiren de sen olursun ama. Rabiot gibi adamin tutmama sansi sifira yakin.Rabiot , wendel gibi bitmeye yakın yıldız transferi yerine E.breivik gibi adam tercih ederim.
Toptan anlamayan yoneticiyi is basina getirirsen boyle olurMenajerlerin kucağına oturmuşuz oturmuşuz.
Ligi kucaklayacakfiziği yerine gelene kadar eleştirmeyeceğim. şu sıralar muğdat gibi takılıyor
Wendel rabiot mc tominayKaya Temel: “Galatasaray’ın 8 numaradaki ismi Wendel, Hojbjerg ve McTominay üçlüsünden birisi olacak.”
oyuncuların alakasızlık bağırttı
Vermesinler bu başkanını sevdiklerime...
bu koc yalakasi yuksel in takimina topcu verme ula dursun
Profili sergen olan birinden ve tjkli bir sayfadan akılcı birşey beklemek ölüden bir şey istemekle aynı rengimHesabın saçmalığını geçtim de alttaki yorum iyiymiş;
Ekli dosyayı görüntüle 253320
Ekli dosyayı görüntüle 253321
Immobile'yi de ben aldım zaten. Ayrıca İlkay da milli takım tercihini kuralın getirildiği tarihten önce (2015) seçtiği için Mesut Özil gibi yerli statüsünde oynayabiliyor.