Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur varken bile uçak iniyordu öyle Kap oluyordu. Oyuncu gelir antrenmana çıkar Kap o zaman gelirse şaşırmam ben şu an. Bizim kulüpte şu evrak işlerinin çok yavaş yürüdüğünü düşünüyorum. Kulüpte profesyonellerde de ciddi değişim gerektiğini düşünüyorum açıkcası Cenk Ergün, Uğur Yıldız, Bahri Havadır mesela CEO'muz Mete Türkoğlu ne iş yapar acaba? Ondan sonra FAtih Özcan diye biri bilgi- teknoloji direktörü imiş sanrım hala çağ dışı kalmış bir resmi sitesi var bu kulübün sen bunu şimdiye değiştirmediysen yada değiştirtemediysen git zaten. Bu gibi isimlerin açıkçası bir işe yaradığını düşünmüyorum GS'de kulüp içinde profesyonel kadroda da ciddi bir yenilenme gerektiğini düşünüyorum.

Doueyi Zerrin Özer den basit numaralar ile açıklayalım

samiyende patladi en gec yarin kap gelir demisti (zaten erden timurun adamiydi)

Samsun'a oyuncu verilmemeli. 2-0 kazandığımız maç sonrası onlar adına sahanın en iyisi emre kılıca maç satmış gibi tepki gösterdiler. Taylana, okana neler dediler fenerlilerin algıları yüzünden. Samsun başkanı bile kalplerimi çelişiyor öyle bir şey demişti. Gitsin fenerden beleş alsın

Resmi imzalar olmamış ki zaten henüz. Daha pazarlık dönüyordur belki, pazar günü anca olursa, kampa dahi geçikebilir, zira iş bitirmekten yoksun bir komite var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt