Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.714
- 15.381
- 2.323
Kemal bi insanlık yaptı şifresini verdiOral Sever cepte Oralet Sever için bekletiliyor şu an
Kafana göre takıl demedi
@Veli Baltacı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kemal bi insanlık yaptı şifresini verdiOral Sever cepte Oralet Sever için bekletiliyor şu an
Yeminle bu adama bu kadar para gömecekler bu parayla alınabilecek oyuncuların listesini yapsak herhalde kafayı yerdikDünyada 20 milyon Euro bonservisli, 4.5 milyon Euro maaşlı Wendel’den başka orta sahalar da olduğundan bizim yönetimin haberi vardır inşallah
Bana göre gerekli değil. Kaan gayet senin dediğin görevi görüyor.Okay gayet de gerekli. Orta saha oynar stoper oynar. Stoperlerde sikinti olsa hoca berkani demirbayi stoper oynatiyor
Bence çok gizli bir operasyon yürütülüyor, kimse bilmiyor yönetim bileYeminle bu adama bu kadar para gömecekler bu parayla alınabilecek oyuncuların listesini yapsak herhalde kafayı yerdik
Yok ya davulla zurnayla çıkıyorlar her sefere rezil oldular iyiceBence çok gizli bir operasyon yürütülüyor, kimse bilmiyor yönetim bile
çalışıok biz. bi ara tuvalete bile gidemeyeceğim sandımOh oh sabah paylastik
hocam soktu hepsine zangırı dün gece. Hocam soktuğu zaman sakat bırakır.futbolcularla beraber kampta çok yükleme yaptı muhabirler - dinleniyorlar herhalde ailelerini ziyaretteler
Yaw hocam be beklemesi ne taviziYok ya davulla zurnayla çıkıyorlar her sefere rezil oldular iyice
Bekledikçe daha çok taviz verecekler bunlar eminim
liverpool biri de diğeri kim
Sana göre degil bana göre gerekliBana göre gerekli değil. Kaan gayet senin dediğin görevi görüyor.
futbolcularla beraber kampta çok yükleme yaptı muhabirler - dinleniyorlar herhalde ailelerini ziyaretteler
Bana hiç farketmez isterse son gün insin ama 3-4 ay Doue masalıyla uyutup son gün Aurier gibi bir ismi indirirlerse ağlamayın sonra.3-4 gün idman Yok bir şey yok bugün gelse ne olur 2-3 gün sonra gelse ne olur?