Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyada 20 milyon Euro bonservisli, 4.5 milyon Euro maaşlı Wendel’den başka orta sahalar da olduğundan bizim yönetimin haberi vardır inşallah
Yeminle bu adama bu kadar para gömecekler bu parayla alınabilecek oyuncuların listesini yapsak herhalde kafayı yerdik

futbolcularla beraber kampta çok yükleme yaptı muhabirler - dinleniyorlar herhalde ailelerini ziyaretteler

Yok ya davulla zurnayla çıkıyorlar her sefere rezil oldular iyice

Bekledikçe daha çok taviz verecekler bunlar eminim
Yaw hocam be beklemesi ne tavizi
Ligler başlayacak adam gelecek adapte olacak vsm ben beklentiyi düşürdüm artık lanet ettim, son dakika süprüz yapmayıp, 3e 5e Zaha Ziyech satmasinlar razıyım valla , eldekiler kalsın bari,
Ben bu kadar pişkin yönetimi Canaydın dönemi hariç görmemiştim

3-4 gün idman Yok bir şey yok bugün gelse ne olur 2-3 gün sonra gelse ne olur?
Bana hiç farketmez isterse son gün insin ama 3-4 ay Doue masalıyla uyutup son gün Aurier gibi bir ismi indirirlerse ağlamayın sonra.

Geçen sezon Partey, Amrabat ile nasıl aylarca oyalayıp sonunda futbolu kafada bırakmış Ndombele’yi getirdiklerini unutmadık.

Devre arası da Assignon ile uyutup son gün afrika kupasında olan Aurier’i nasıl indirdiklerini de unutmadık.

Hatta Dursun ne tesadüf ki daha önceki döneminde sol bek Asamoah ile aylarca taraftarı yatırıp kaldırıp son gün Latovlevici’yi utanmadan getirdiğini de unutmadık.

Doue gelir, gelmez bilemem ama resmi imzalar atılmadan bu masalı yutmaya niyetim yok. Kim gelecekse gelsin..

Bu masalı yıllardır yemeyen biri olarak aylarca bu numaraya başvurulması bana koyuyor da size nasıl koymuyor hala yutuyorsunuz merak ediyorum.

bunlar assuncao bile alamaz gibi beklentileri düsürmekte fayda var
yarın doue gelecek dendi, hala bilgi yok :D
bu gece bi 1.5m euro daha kitletirler bize 3-4 gün sonra bi daha,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt