- 17 Ağustos 2009
- 41.781
- 30.176
- 3.448
Yarım saat sonra görüşürüz
Biz transfer habercisi değiliz deyip her gün clickbait görsel yapıyorlar. Çok zayıf karakterli adamlar maalesef.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarım saat sonra görüşürüz
Ben de nitelik lazım diyorum zaten. Nicelik kadroyu şişiriyor. Orta sahaya 8 tane oyuncu yazmak yerine her mevkiye 2 isim yaz.Kaan defans yedeği olarak gör. Sakatlığı var bunun. Her an sakatlığı da çıkabilir. Demirbay 10 no gibi adam. Nitelikli topçu lazım bize
Adamlar konuşacak bir şeyleri olmasa da lafı dolandırarak 1 saat bir şeyler anlatıyorlar. Sadece 2,5 dksinin falan altı doluBiz transfer habercisi değiliz deyip her gün clickbait görsel yapıyorlar. Çok zayıf karakter adamlar maalesef.
Zenci ortasaha mi wendel mi
Weghorst İstanbul'da durmadı Trabzon'a gelir mi yavts baskanı onuachu ve bi forvetle daha ilgileniyoruz, ikisini birden de getirebiliriz demişti
diğer isim weghorst sanırım
mükemmel iş yapmış olurlar
Bu sene de adaylar bence ama sanki puan puna giderler fb ile, bizi daha önde görüyorum.ama 2026da kesin adaylarts baskanı onuachu ve bi forvetle daha ilgileniyoruz, ikisini birden de getirebiliriz demişti
Benim gelecekteki oglum bu
Anadan trabzonluyum ve son şampiyonlukta sevindikKonuyu hamsi buğlamaya çevirmişsiniz
Helal babası kim yeğenimBenim gelecekteki oglum bu
Helal babası kim yeğenim
Abdurrahim Albayrak'ın 2 forvet alacağız deyip Ömer bayram ile transferi kapattik demesi gibi bir nöbetts baskanı onuachu ve bi forvetle daha ilgileniyoruz, ikisini birden de getirebiliriz demişti
Keyfim kaçık dransfer yok
Aklıma askerde banyoya palaskayla girip kirbaclayan komutan geldiBanyodaydım elektrikler kesildi
Zor attım kendimi odaya
Doueyi aldık.wendel ve rabiot yoldaKeyfim kaçık dransfer yok