Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
höjbjergi ikna edin eyyyy yönetim

kalecin muslera
stoperin davinson
6 numaran torreira
10 numaran mertens
forvetin icardi

senin!

icardi bu gece mercimeği fırına verecek paylaşımları onu gösteriyor

Peki devre arası da bankalar birliği borcunu kapatacağız diye transfer yapılmadı. Ne oldu bankalar birliği?

Biz CL’ye katılıyoruz, şampiyon oluyoruz, en pahalı ve en fazla kombineyi satıyoruz, en fazla forma satıyoruz, 50 tane sponsor buluyoruz ama limit yok diye transfer yapamıyoruz. Ama 10 yıldır şampiyon olamayan, 16 yıldır şampiyonlar ligine katılamayan rakibimiz 60 milyon euroluk transfer harcaması yapabiliyor. Yersen
Kendi kendini zaten haksız çıkarıyorusun. Adam 60 milyon da transfer yapsa her sene sen şampiyon oluyorsun. Gidin abicim siz lig şampiyonluğu falan istemiyorsunuz transfer şampiyonu olmak istiyorsunuz. Kendi kendinize çelişmekten öteye gidemiyorsunuz.

Geçen sene kazandığın paralar sponsorluklar bu sene devreye girdi işte. Bu sene harcamazlarsa bağır çağır ne edeyim? 60 milyon boş beleş transfer yapmışlar onu mu övüyorsun bana? Her yaz aynı tantana arkadaş yahu. Torreira mertensler alınırken de aynı tantana, zaha ziyech alınırken de aynı tantana. İcardi gelene kadar da aynı tantana.

Transfer sezonu bitsin kimse alınmasın o zaman söv. İcardi son gün geldi şampiyonluk getirdi. Ama biliyorum 1 hafta önce transferler yapılsa transferin son günü fener bomba transfer yapsa yine yangın yapacaksınız.

ha bu arada o kadar para geldi deyip de 15 20 verildiğinde de bu paralar verilir mi diye bas bas bağırıyorsunuz. Çelişki üstüne çelişki...

Doue tamam. Bir sorun yok. Wendel'de de çok yol kat edildi. Transferin olumlu şekilde noktalanması yakın. (Burhan Can Terzi)

Doue %99da takıldı mı noldu?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt