Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.333
- 11.669
- 773
Emre sen yapma barilincolnden iyi 30 tane adam gelmistir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre sen yapma barilincolnden iyi 30 tane adam gelmistir
Bende o yüzden 2 ortasaha dedim.10a gerek yok al hojberg gibi birini wendeli da at 10aSınır artarsa zaten 1 de mesela hojbjerg gibi birini daha almak lazım , artık bir atılım yapıp kadroyu biraz daha yukarı taşıyıp ona göre büyümeye gitmeliyiz.Zaten kritik mevkilere 35 yaşında adamları toplamadigimiz sürece de kadro oturur ve her sene artık 1-2 genç alırız, gidenlere göre takviye yaparız.Rakiplerden biri ez kaza bir şampiyon olsa ertesi sene bütçeyi minimum 2ye katlayacaklar çünkü
Bireysel bir durum değil bu, oyunumuz böyle. Bunun sayısız analizi yapıldı, topu hızlı kullanıyoruz ve pas isabet oranımız düşük oluyor maç berabereyken ama rakibi de önde presle buna zorluyoruz. Hızlı oynadığın her senaryoda bunlar yaşanacak ve yaşanıyor. Demirbay da aşırı top kaybetmiyordu %90 pas isabetiyle oynuyordu ama yine o geçişleri yiyorduk.Sık top kaybetme sebebin ne hocam? Hızlı hücum yapayım diye beynini calistirmayi unutan adamların yarattığı top kayıpları değil mi? Wendel topun kıymetini bilen bir adam mi değil mi? Wendel ile daha az top kaybi olup geri kosmalarin daha az yasanmayacagini nereden biliyorsun?
Şmansky'e benziyor. 8,5!Bjkli eski portekizli fernandes gibi mi
Ben de bu yüzden Wendel'i hiç istemiyorum ama Sportinglilerin yorumlarını okudum geçen gece baya ve biraz daha umutlandımBizim en buyuk sorunumuz topu geri kazanamamak torreira ile bile bu olmuyor yanina mucadele gucu yuksek adam lazimdi berkan dahi nasil fark yaratiyordu neyse artik
Doue hızlı imisrakip topu aldığında önde kazanamazsak adamlar atagi sonuçlandırana kadar asla geri kazanamiyoruz
bunun sebebi de rakiple çarpışan oyuncu sayımız az hele boeyden sonra sadece torreira kaldi
berkan dahi ikili mücadelede top kazanamiyor
tominay bu adam mesela wendel bu adam mi bilmiyorum
\
Birde övüyorlar şu transferi.Rusya ligi arap liginden beter halde.Herif kacmaya yer ariyor üstüne ayni maaşi veriyoruz.Sanki çok taliplisi varda...Tek taliplisi biziz avrupada.Herif tutmazsa nasil olsa o zamana kadar yönetim gitmiş olacak.Rusya’dan kaçmak isteyen adamı 20 m euroya, tıfıl bir genci 7.5 m euroya alamıyorlar, tarihte kimsenin elinde olmadı şu bütçe iki oyuncu için.
Manu Kone gelir miydi sence uğraşsaydıkÖKÜZZZ ALIRIZ O PARAYA
At kafasının teki mi yani : )Şmansky'e benziyor. 8,5!
Duz, fazla defansif oyuncu istemiyordun yani tek yonlu oyuncu olmasin demistin, simdi ofansi biraz daha kuvvetli oyuncu gelecek diyorlar onu da begenmiyorsun.Rakip sahada zaten top kazanıyoruz, hızlı hücumlar yüzünden sık top kaybettiğimizde geriye koşacak topçumuz az, böyle bir orta saha ihtiyacımız olduğunu anlamıyorsanız maç falan izlemiyorsunuz demektir.
Wendel geldiği senaryoda Avrupa’da ve önemli maçlarda Kaan, Berkan oynamak zorunda kalır ya da gider başka birini alırız.
gokhandinc.comforum halukyurekli.com olmus