Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wendel bizim alabilecegimiz en iyi alternatiflerden biri. Bonservisi de 12-15 araliginda olacaktir diye tahmin ediyorum.

Erden Timur’un getirdigi nerdeyse tüm oyuncular Ağustos -Eylül aylarinda geldi. Bu zamana kadar beklemiyorsak herkesle aynı oyunu oynuyoruz, o oyun da pahalı.

Yok Agustosa kadar bekleyip akşam pazarindan alicaz diyosak, o zaman her turlu firsat cikabilir. Ama hicbisey de kalmayabilir.

Bu oyunun kuralı bu.

Doue + Wendel Temmuzda gelirse, İlkay, Hojbjerg gibi firsatlari sonuna kadar kovalayabiliriz.

Yalan yok 31 Ağustos'a kadar beklemek istemiyorum fırsat olursa alsınlar baktılar Hojbjerg sudan ucuza denk geliyor 1 Eylül'de alıp kadroya eklesinler nasıl olsa yabancı sayısı artacak 4-3-3 oynarız 4-2-3-1 oynarız bir yolunu buluruz ama o döneme kadar zaten gerek var mı yok mu göreceğiz.

Nasıl ki Seferovic ve Gomis varken Eylül 2. haftası Icardi geldiyse aynı şekilde Kerem, Yunus kanatları varken Rashica eklemesi yaptıysak benzer şekilde ilerleyelim eksik olursa halledilsin.

Nasıl olsa 3 Eylül'e kadar 5-6 resmi maç oynayacağız takımın ne durumda olup olmayacağı anlaşılacak.

oyun stilimizden ötürü bence kimi alsak bazı maçlarda orta sahamız geçilecek ve yakalanacağız.
özellikle kaptırılan topa karşı ani prese kalkıp karşılık alamayınca büyük alanlar veriyoruz. avrupa maçlarında çok gördük.
o yüzden tam olarak bizim için ideal bir oyuncu var mı emin değilim.

bir tercih yapsam hem kontrada geri koşabilsin hem de karşılamada bütün yük torreira'ya binmesin diye çabuk, defansif özelliği önde olan birini alırdım ama bu şekilde hücumda sıkıntı çıkabilir. unutmayalım ki taraftarın çok tutmadığı kerem demirbay'ın kilit çözdüğü maçlar oldu. ofansif katkı da önemli.

Sınır artarsa zaten 1 de mesela hojbjerg gibi birini daha almak lazım , artık bir atılım yapıp kadroyu biraz daha yukarı taşıyıp ona göre büyümeye gitmeliyiz.Zaten kritik mevkilere 35 yaşında adamları toplamadigimiz sürece de kadro oturur ve her sene artık 1-2 genç alırız, gidenlere göre takviye yaparız.Rakiplerden biri ez kaza bir şampiyon olsa ertesi sene bütçeyi minimum 2ye katlayacaklar çünkü
Bende o yüzden 2 ortasaha dedim.10a gerek yok al hojberg gibi birini wendeli da at 10a

Sık top kaybetme sebebin ne hocam? Hızlı hücum yapayım diye beynini calistirmayi unutan adamların yarattığı top kayıpları değil mi? Wendel topun kıymetini bilen bir adam mi değil mi? Wendel ile daha az top kaybi olup geri kosmalarin daha az yasanmayacagini nereden biliyorsun?
Bireysel bir durum değil bu, oyunumuz böyle. Bunun sayısız analizi yapıldı, topu hızlı kullanıyoruz ve pas isabet oranımız düşük oluyor maç berabereyken ama rakibi de önde presle buna zorluyoruz. Hızlı oynadığın her senaryoda bunlar yaşanacak ve yaşanıyor. Demirbay da aşırı top kaybetmiyordu %90 pas isabetiyle oynuyordu ama yine o geçişleri yiyorduk.

Geçen sene şampiyonlar liginde en çok geçiş yiyen üstüne en çok gol yiyen takımlardan biriydik, herhalde bu tesadüf olamaz. Ligde atamıyorlar ama Avrupa’da yediğin gollerin %80i geçiş.

Bizim en buyuk sorunumuz topu geri kazanamamak torreira ile bile bu olmuyor yanina mucadele gucu yuksek adam lazimdi berkan dahi nasil fark yaratiyordu neyse artik
Ben de bu yüzden Wendel'i hiç istemiyorum ama Sportinglilerin yorumlarını okudum geçen gece baya ve biraz daha umutlandım

Jorge Jesus ile kulübün dağılması ve taraftarın tesisleri basıp topçuları dövmesiyle dip yaptıkları dönemle Amorim'in gelip şampiyonluk hasretini bitirdiği dönem arasındaki geçişteki en sevdikleri ikinci topçu Bruno Fernandes'ten sonra. Raphinha, Matheus Nunes, Coates falan gibi heriflerden daha çok seviyorlar

Sporting'de yanında Doumbia ve Battaglia gibi sert kalas ön liberolarla önünde Bruno Fernandes ile box-to-box gibi oynamış. Eforunu tekniğini falan acayip övüyorlar. Sezon ortası Bruno Fernandes'in ayrılması ve Amorim'in gelip 3-4-3'e geçmesiyle orta saha ikilisinde yine banko oynamış yanında defansif profilde bir herifle, sezonu Matheus Nunes ile 3-4-3'te çift pivot oynayarak bitirmişler ve Sportingliler o dönem ikisini de baya beğeniyormuş gibi görünüyor

Zaten ucuza gitti falan diye sinirlenenler de var herif ayrıldığında ama tabii şu an alacağı kontrat ile vs. o zaman ortaya koyduğu eforu koyar mı bilemem. Bir de istikrarsız olduğuyla ilgili çok fazla yorum var. Bir grup insan da saha dışı olaylara takılmış, galiba kulüpten izin almadan başka bir maç izlemeye falan gitmiş bir de pandemide karantina bozmuş

Okumak istersen: Marcus Wendel (Saída: Zenit)

rakip topu aldığında önde kazanamazsak adamlar atagi sonuçlandırana kadar asla geri kazanamiyoruz

bunun sebebi de rakiple çarpışan oyuncu sayımız az hele boeyden sonra sadece torreira kaldi

berkan dahi ikili mücadelede top kazanamiyor

tominay bu adam mesela wendel bu adam mi bilmiyorum
\
Doue hızlı imis

Rusya’dan kaçmak isteyen adamı 20 m euroya, tıfıl bir genci 7.5 m euroya alamıyorlar, tarihte kimsenin elinde olmadı şu bütçe iki oyuncu için.
Birde övüyorlar şu transferi.Rusya ligi arap liginden beter halde.Herif kacmaya yer ariyor üstüne ayni maaşi veriyoruz.Sanki çok taliplisi varda...Tek taliplisi biziz avrupada.Herif tutmazsa nasil olsa o zamana kadar yönetim gitmiş olacak.

Rakip sahada zaten top kazanıyoruz, hızlı hücumlar yüzünden sık top kaybettiğimizde geriye koşacak topçumuz az, böyle bir orta saha ihtiyacımız olduğunu anlamıyorsanız maç falan izlemiyorsunuz demektir.

Wendel geldiği senaryoda Avrupa’da ve önemli maçlarda Kaan, Berkan oynamak zorunda kalır ya da gider başka birini alırız.
Duz, fazla defansif oyuncu istemiyordun yani tek yonlu oyuncu olmasin demistin, simdi ofansi biraz daha kuvvetli oyuncu gelecek diyorlar onu da begenmiyorsun. :D

Zaten gecen gun hocanin aciklamasini hatirliyormusun? Ilk once oyunun her yonunu oynayabilen bir oyuncudan bahsediyordu, en son gecen hafta teknik, kreatif ve gol atabilen orta saha olsun demisti sonra sende Camavinga'yi istiyor galiba diyordun ;D

Yabancı sayısı 14 olsun, çok rahatalayacagiz,1 ortasaha daha alır,mertensi yormayiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt