Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 22.049
- 17.057
- 1.148
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alamazsın, alabiliyor olsan zaten alıyordun.Aslinda Wendel‘e verilecek parayla Hojbjerg veya Rabiot‘u rahat alirsin
Ama böyle topculari ikna edebilecek bir yönetici yok bizde
Anca Rusya‘da oynayan bir herifi alabilirler ve isin sonunda 20 milyon civari gömecekler bu oyuncuya
Rennes‘in bebesi bile 1 aydir parmaginda oynatiyor bizim capsizlari
Katiliyorum
Wendel işi tamam 5 yıllık anlaşmışız Zenit'e salın beni diyip deli taklidi yapıyormuş yarınki maçta oynamama ihtimali varmış.
Elano mu? Elano nun oyununu hatırlaman bile mucize. O kadar silikti yani.bu wendel resmen elano 2024 .. bu adami alirsak orta sahada birtane daha cigersiz toreraya ihtiyac duyacagiz .. yok mertensin yerine oynar derseniz mertens kadar kosmayacagi icin yine eksik olacagiz, umarim 20+gibi fiyatlara alinmaz , icime hic sinmiyor ..
Güzel, sagol kingsinWendel işi tamam 5 yıllık anlaşmışız Zenit'e salın beni diyip deli taklidi yapıyormuş yarınki maçta oynamama ihtimali varmış.
Doue pazar günü olacak diyorlar babası kardeşinin transferiyle ilgilendiği için transfer yavaşmış.
Mertens Napolide böyle bir adam değildi ki bu durum bile Mertense hayran olmak için başka bir sebep. Hoca belki koşularında baskılarında dönüştürebileceğini görmüş olabilir. Valla olumlu düşünmek istiyorum artık adı çıktığından beri 50 defa yazdım uygun olmayabilir, başka genç bir dinamik adam lazım diye. Hayırlısı artık.Bir de olayı şöyle değerlendirelim, 2 senedir topu ayağına bekleyen adamlar günden güne geriledi ama topa gidenler ve topsuz oyunu da iyi oynayanlar yükseldi yani senin hocanın oyunu atletizmi yüksek ve topsuz oyunları iyi olanları yükseltiyor.
Yarın Wendel gelir oyunumuza uy dersek iyi yaptığı işlerden de fayda sağlayamayız çünkü mevcut sistemde Wendel o ikilide lucas’ı tamamlayacak adam değil.
Bunun tek antitezi Mertens, ikisini de iyi yapıyor çünküz
Breivik elden çıkarırsın,ama rabiot , wendel özellikle elinde Sergio gibi patlar. Breivik gibi adamı denemek için 3 kez şansın olur, wendel rabiot 1 kere atarsın tutmazsa diagne , falcao vb.olur.Breivik gelip de tutmazsa o zaman ilk elestiren de sen olursun ama. Rabiot gibi adamin tutmama sansi sifira yakin.
Bende, manyak bi tarzi var herifin.gegen presi istiyom benOkan hocanın kadro mühendisliğinden ve oyun tarzından memnun değilim
Kaanin yerine sanchezi koy cl de bile mac kazanirsin.Nelsson nelsson nelsson nelsson
Torreira Kaan
Ziyek Wendel Barış
İcardi
Zor maçlarda şöyle çıksak nasıl olur? Mertens’le Kerem son 20-30 dakika girer.
Defansı Nelsson’u yedek bırakan renkdaşlara tepki olarak bu şekilde kurdum.