Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslinda Wendel‘e verilecek parayla Hojbjerg veya Rabiot‘u rahat alirsin

Ama böyle topculari ikna edebilecek bir yönetici yok bizde

Anca Rusya‘da oynayan bir herifi alabilirler ve isin sonunda 20 milyon civari gömecekler bu oyuncuya

Rennes‘in bebesi bile 1 aydir parmaginda oynatiyor bizim capsizlari
Alamazsın, alabiliyor olsan zaten alıyordun.

İkisininde ilk tercihi Avrupa'nın 5 büyük liglerinde oynamak istiyorlar paradan daha çok öncelik veriyorlar zaten paraya kalsa bile artık bizde saf dışı kaldık Arabistan gibi canavar bir yer var.

Rabiot, Hojbjerg, Mctominay bu isimler en erken 1 Eylül'e gelir eğer oldu da Hojbjerg 30 Ağustos'a kadar takımsız tüm plan ona göre yapıldı son dakika söz değiştirip Avrupa'da kalmaya karar verdiği an direk tüm plan her şey iptal oluyor yine menajerlerin oyuncağı olup Ndombele gibi saçma sapan bir hamle yapma ihtimalimizi arttırıyor.

@Umut Işık

Son durum ne knk aksamin kisa özetini yazar misin, yeni giris yaptim
Wendel işi tamam 5 yıllık anlaşmışız Zenit'e salın beni diyip deli taklidi yapıyormuş yarınki maçta oynamama ihtimali varmış.

Doue pazar günü olacak diyorlar babası kardeşinin transferiyle ilgilendiği için transfer yavaşmış.

Nelsson nelsson nelsson nelsson

Torreira Kaan

Ziyek Wendel Barış

İcardi

Zor maçlarda şöyle çıksak nasıl olur? Mertens’le Kerem son 20-30 dakika girer.

Defansı Nelsson’u yedek bırakan renkdaşlara tepki olarak bu şekilde kurdum.

bu wendel resmen elano 2024 .. bu adami alirsak orta sahada birtane daha cigersiz toreraya ihtiyac duyacagiz .. yok mertensin yerine oynar derseniz mertens kadar kosmayacagi icin yine eksik olacagiz, umarim 20+gibi fiyatlara alinmaz , icime hic sinmiyor ..
Elano mu? Elano nun oyununu hatırlaman bile mucize. O kadar silikti yani.

Hocanin avrupadaki oyun sistemiyle çift kante oynat ortasahada yine o geçişi yer ve golü yersin.

Ali Koç:

“En-Nesyri'i çok istiyoruz ama sabrımız taşmak üzere. 48 saat verdi Mario Branco'ya. Oldu oldu, olmadı B,C,D’ye gideceğiz!”

“Ferdi'yi çok isteyen var. Biz daha çok istiyoruz. Ferdi kalmak zorunda.”

Bir de olayı şöyle değerlendirelim, 2 senedir topu ayağına bekleyen adamlar günden güne geriledi ama topa gidenler ve topsuz oyunu da iyi oynayanlar yükseldi yani senin hocanın oyunu atletizmi yüksek ve topsuz oyunları iyi olanları yükseltiyor.

Yarın Wendel gelir oyunumuza uy dersek iyi yaptığı işlerden de fayda sağlayamayız çünkü mevcut sistemde Wendel o ikilide lucas’ı tamamlayacak adam değil.

Bunun tek antitezi Mertens, ikisini de iyi yapıyor çünküz
Mertens Napolide böyle bir adam değildi ki bu durum bile Mertense hayran olmak için başka bir sebep. Hoca belki koşularında baskılarında dönüştürebileceğini görmüş olabilir. Valla olumlu düşünmek istiyorum artık adı çıktığından beri 50 defa yazdım uygun olmayabilir, başka genç bir dinamik adam lazım diye. Hayırlısı artık.

Breivik gelip de tutmazsa o zaman ilk elestiren de sen olursun ama. Rabiot gibi adamin tutmama sansi sifira yakin.
Breivik elden çıkarırsın,ama rabiot , wendel özellikle elinde Sergio gibi patlar. Breivik gibi adamı denemek için 3 kez şansın olur, wendel rabiot 1 kere atarsın tutmazsa diagne , falcao vb.olur.

Nelsson nelsson nelsson nelsson

Torreira Kaan

Ziyek Wendel Barış

İcardi

Zor maçlarda şöyle çıksak nasıl olur? Mertens’le Kerem son 20-30 dakika girer.

Defansı Nelsson’u yedek bırakan renkdaşlara tepki olarak bu şekilde kurdum.
Kaanin yerine sanchezi koy cl de bile mac kazanirsin.

Ferdi gitse de olur gitmese de,nasıl olsa sakatlanacak

Mertens defansif ortasaha oynasın,herif ilk geldiğinde onlibero oynuyodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt