Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
—Zaha—Icardi—Baris—
—Torreira-Wendel-Kaan—
Jelert-Abdül-Nels/Sanch-Doue
————Muslera————

Su sekil yapalim hepimiz fit oluruz herhalde

Breivik elden çıkarırsın,ama rabiot , wendel özellikle elinde Sergio gibi patlar. Breivik gibi adamı denemek için 3 kez şansın olur, wendel rabiot 1 kere atarsın tutmazsa diagne , falcao vb.olur.
Kadron saglam olur, ana plan olmadigi surece Breivik denersin. Ona birsey demem. Bizim omurgamizda kanayan yaradan bahsediyoruz. Oraya transferi tutturamayip sampiyonlugu kaciran yonetim kiclarina tekmeyi yer. O yuzden o bolgeye imkani yok Breivik gibi bir adam almazlar.

Her yıl dünyaları alırsın
En ufak düşüşte linclemek için fırsat kollanan 40 yaşındaki Martens gelir seni kurtarır

Gitme fasliya serefinle yasa

Ayidan post faslidan dost olmaz

Allahin faslilari oldum olasi kanim isinmaz bunlara hepsi bir trip bir degisikler

Kadron saglam olur, ana plan olmadigi surece Breivik denersin. Ona birsey demem. Bizim omurgamizda kanayan yaradan bahsediyoruz. Oraya transferi tutturamayip sampiyonlugu kaciran yonetim kiclarina tekmeyi yer. O yuzden o bolgeye imkani yok Breivik gibi bir adam almazlar.
Orta saha da Berkan bile fark yaratıyor Press kondisyon olarak, brevik daha uygun secimdi, bize rabiot wendel uymaz ilerde zaten sorunu çözecek adamlar var, orta saha dinazim icin wendel rabiot uygun değil, hayırlısı ama haklı çıkmam umarım.

Ali Koç:

“Forvet transferini de bitirdikten sonra Ağustos’un sonuna kadar kadrolarımızı boşaltıp fırsat transferleri için bekleyeceğiz.” krunic yeter size

Wendel haberleri yüzümüzü güldürdü. Wendel transferinden sonra 10 numara almak yerine yabancı sınırı muhabbeti genişletilirse eğer 3-5m euroyu geçmeyecek çalışkan, sert bir 6-8 alabiliriz, uygun maliyete. Bence daha sağlıklı olur.
10 numara işini Mertens yokken gerektiğinde Wendel ile gerektiğinde Ziyech ile vs halledebiliriz. Ama ilk öncelik takım savunmasının gücünü arttırma, fizik kalitemizi arttırma olmalı. 4-3-3’ü de bol bol göreceğiz muhtemelen Wendel gelirse.

Umarim iyi cikar baska ne diyelim .

Hocanin diger istedigi adamlar daha pahali veya oyuncularin gelmek istememesi bu Wendel transferini hizlandirmis olabilir. McTominay, Hojbjerg, Rabiot falan derken galiba Wendel'i alalim demis olabilirler. Gerci hepsi farkli oyuncu o daha bir enteresan aslinda.
Farklı oyuncuların hepsi ile farklı bir seneryo yazılabilir ama. Elinde bir torreira jokerin var çünkü. 6 numara alırsan baskıya göndereceğin adam torreira, box to box alırsan baskıya göndereceğin adam aldığın adam gibi gibi. Yani torreira yı box to box olarak da kullanabilirsin geride süpürücü olarak da kullanabilirsin. O yüzden farklı profillere ama yapacağı işi kaliteli bir şekilde yapacak tüm oyunculara gidilmiş olabilir.

Bu arada oyuncular ile görüşmeler de işte biz seni almak istiyoruz gelmeyi düşünürmüsün ile başlayan süreç kimisinde olabilir cevabı alırsın kulüple görüşmelere başlarsın, kimisinde ben öncelikli olarak diğer teklifler ile ilgileniyorum bir aksilik çıkar ise haber veririm tarzında görüşmeler olmuştur. Sonra da ilerleyen ilerlemiştir, diğerleri için beklemeye geçilmiştir vs.

Ayrıca ikna olayı da gerçekten herkese göre değişir. Bazı insanların duygusal tarafları daha ağır basıyordur amaçları farklıdır ikna edilebilirdir. Bazıları ise tamamen ön yargılıdır. O tayfayı ikna edemezsin ne olursa olsun. Mesela rabiot bence hem elit liglerden birinde oynamak istiyor hem de yüksek maaşla oynamak istiyor. Mesela o son güne kadar aradığını bulmak isteyecektir. Aradığını bulamazsa gelir. Keza hojbjerg de öyle. Hatta hojbjerg Türkiye ye gelirse kjaer vasıtası ile fenere gelir. Nelson dan daha etkili olacaktır kjaer in referansı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt