Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
berkan'a defansif diyoruz ama ben o yönünü pek beğenmiyorum aslındaDefansif olarak elimizde Kaan, Torreira, Berkan var ofansif olaraksa sadece Demirbay var.
Evet eğer öyleyse gelmesi 1 ayı falan bulur , Zenitin fiyat düşürmesini , oyuncunuda kulübe baskı yapması vs belki son günlere bile kalırHaberler dogruysa, oyuncuyla anlasmisiz zenitle son pazarliklar yapiyoz gibi vs oynamaz yarin
Tempolu dediler bilemiyorum
Ne güzel isteEkli dosyayı görüntüle 253421
Şu maçı 75dk izledim. Sonra çıktı oyundan. Bu adamı Fred'e pek benzetemedim açıkçası. Daha çok Bruno Fernandes'e benziyor stili. Tembel bir adam değil. Pırpır tempolu merkez gibi görünüyor.
Ali maçın adamıydı,herkes beğenmişgerçi ali turap’ı beğenmiyoz biz
onun seviyesinde değildir herhalde yorumlara bakacak olursak
bendeBen hojbjergin aradigimiz adam oldugu fikrindeyim
Yinede çok sırıtmaz o enerjisi, temposu, mücadele gücü var yani orta sahadan seken topları toplar ya da rakibin geçişini engeller ama Torreira-Kaan iki tane net 6 sayabiliriz en son ihtimal yine Berkan oynar hiçbir şey yapamazsak Nelsson-Abdülkerim yapıp Sanchez'i 1-2 maçlık bile koyabiliriz.berkan'a defansif diyoruz ama ben o yönünü pek beğenmiyorum aslında
iyi koşar, tembellik yapmaz ama rakibi bozabilen bir adam değil. ikili mücadelelerde kaybeden tarafta oluyor genelde.
tabi hücumcu da diyemeyiz ama durum böyle. geniş kadroda işimize yarayacaktır elbet.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Rakibe eşlik ediyor koşusunda. Müdahalelerini az ve yanlış buluyorum. Rotasyon topçusu benim nazarımda.berkan'a defansif diyoruz ama ben o yönünü pek beğenmiyorum aslında
iyi koşar, tembellik yapmaz ama rakibi bozabilen bir adam değil. ikili mücadelelerde kaybeden tarafta oluyor genelde.
tabi hücumcu da diyemeyiz ama durum böyle. geniş kadroda işimize yarayacaktır elbet.
Ekli dosyayı görüntüle 253421
Şu maçı 75dk izledim. Sonra çıktı oyundan. Bu adamı Fred'e pek benzetemedim açıkçası. Daha çok Bruno Fernandes'e benziyor stili. Tembel bir adam değil. Pırpır tempolu merkez gibi görünüyor.
Oraya gitme sebebi de parlarsa iyi bir yere transfer yapmaktır. PL takımları bile fazla kurşun sıkmadı henüz.Zaten suan istesen de transfer gorusmesine izin vermezler oyuncu MT ile oyunlara katildigi icin.
Ali maçın adamıydı,herkes beğenmiş
Yabanci hakkimiz +1 daha olsaydi Wendel haric bir de Guido Rodriguez'i alirdim saglam bir defansif orta sahadir kendisi, hem serbest suan.Oraya gitme sebebi de parlarsa iyi bir yere transfer yapmaktır. PL takımları bile fazla kurşun sıkmadı henüz.
Aslında geçen seneye göre daha fazla iyi profil orta saha var bu dönem. Geçen sene Dominguez-Guendouzi-Fred dışında topçu yoktu uygun. Ben bekliyoruz ama orta sahaya kimi alabileceğiz ki diyordum hatta. Guendouzi de bizde para olsa da Lazio ile bizim aramızda kalsa İtalya’ya giderdi herhalde. Ama bu sene bayağı sağlam profiller var piyasada, o yüzden Wendel’i yüksek paralara almak moral bozuyor. Geçen sene Sergio’nun bir önceki sene performansı nedeniyle Ağustos ortasına kadar riske etmemizi sağlıyordu ama şimdi hemen gelmesi lazım. Bekleyebilsek bu sene orta saha pazarı daha iyi aslında
O maçta kimse pas atmadi aliye,kupa maçında iyiydi bandırma maciaynen bu maçta bayağı iyiymiş,
sivas maçında mı oynamıştı ne,
kötü gözükmüştü, gerçi takım ne kadar iyiydi orası da muamma
değerlendirmek lazım
Ekli dosyayı görüntüle 253421
Bunları yapıyor ama şu maç özelinde takım çok kompakt duruyor. 5-3-2 oynuyorlar zaten. Gittili geldili bir oyun da yok haliyle. Bu da ekonomik oynamasını kolaylaştırıyor. Bizde patlayıcı koşuları 1 maç içinde 5-6 kere falan yapmak zorunda kalacak. Bu maçta 1 kere yaptı onu mesela. Bu da fizikselliği direkt etkileyen bir mevzu.baya hareketli ya, defansa da geliyor koşuyla ya da pasla atağa çıkarıyor takımı, ilerde de bol bol koşuyor, hareketli baya
bazı kesitlerden ben topsuz koşularını da çok beğendim, merkez oyuncularımızdan o noktada verim alamıyorduk rakip stoper ve bekin arasına yapılacak koşular vs o tarz profilde eksiğimiz var, wendel o konuda gerçekten iyi. karakter olarakta hırslı, taraftarı da reaksiyonlarıyla harekete geçiren bi adam.
inşallah olur şu transfer,