Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodriguez‘i biri yönetime ismini duyursun, bizimkilerin haberi bile yokdur

Yabanci hakkimiz +1 daha olsaydi Wendel haric bir de Guido Rodriguez'i alirdim saglam bir defansif orta sahadir kendisi, hem serbest suan.
İlkay çıksaydı, İlkay+Camara tarzı bir şey yapardık. Yabancı açılırsa da Camara’yı genç diye Guido’ya tercih ederim. En azından idman yapıyor, bir de Okan Hocaya bir 11 oyuncusu daha verirsek ligin ilk yarısı sistemle yine fazla oynar.

Kesici 6’da hiçbir Türk oyuncu yok, bir İsmail var işte. Salih falan alsak bir işimize yaramaz.

emirhan topcu’yu izleyen, beğenen var mı?
rize jk’den 4.5 istemiş

O olabilir de. Kerem'le de oyunumu oynayabiliyorum dedi hemen peşine. Okan buruk'un oyunu kerem ile oynanmaz kendi oyununu tanıyamadığı fikri uyandırıyor bu cümlesi.
Ligde oynadı. Hakkı var ama CL de yemez o. CL de yese zaten bangır bangır yüksek maliyetli oyunculara gitmez. O söylediği de 8 numara için değildi aslında kerem aktürkoğlu için söyledi. 10 numarada oynattık ve iyi de oynadı dedi. Aslında isim olarak doğru duymuşsun. 10 numarada başarılı değil diyorsunuz ama ilk Bayern maçında ve manu maçında kerem ile oynadık o bölgede dedi. 2. Maça mertens ile başladık ama o maçta da mertens çok etkili olamadı demeye getirdi.

Olayın 8 numara ile alaksı yoktu yani...

Ali Koç:

“En-Nesyri'i çok istiyoruz ama sabrımız taşmak üzere. 48 saat verdi Mario Branco'ya. Oldu oldu, olmadı B,C,D’ye gideceğiz!”

“Ferdi'yi çok isteyen var. Biz daha çok istiyoruz. Ferdi kalmak zorunda.”
Kalmak zorunda... Böyle devam aliiiiiii

O olabilir de. Kerem'le de oyunumu oynayabiliyorum dedi hemen peşine. Okan buruk'un oyunu kerem ile oynanmaz kendi oyununu tanıyamadığı fikri uyandırıyor bu cümlesi.
Demirbay ile hiç bişey oynayamaz dirençli takımlara karşı. Hatta geçen sezon fb maçlarını 1 puan ile kapatmamızın en baş sorumlusu Demirbay'dı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt