Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dk 35'de başlıyor. Dinledim tekrar yine aynı görüşteyim mantalitesini eleştirirken. Ben 17 yaşındakine de 35 yaşındakine de bu oyunu oynattırırım diyor. Kaanla oynadım Keremle yaptım diyor. Ben doğru bulmuyorum adam gibi orta sahaya oyuncu transfer etsinler artık.

Eh o kadar da politik olsun canım. Şimdi elindeki oyuncuyu bklayacak hali de yok. Demirbay ile de yaptım diyecek tabi ama ligde yaptı işte. CL de değil. Kendisi de biliyor durumu... Dayı da biliyor sanki bilmiyor mu? Kendi kendine düşünmemiş midir benvarken niye kaanı oynattı bu maçlarda diye...

Yani o iş biraz zevki geçiyor. Okocha stil olarak Ronaldinho gibi bir herifti. Onun yanında fazla düz kalıyor Lincoln.

Onu @Hayri Cund çok seviyordu. 2008 yılındaki şampiyonlukta kadro dışı kaldığında kararı destekleyen taraftaydım o dönem.

Efe akmani torreira ile bi görsek keşke, bebeyi diğerleriyle çorba yapıp sahaya sürüyor hoca

Yani o iş biraz zevki geçiyor. Okocha stil olarak Ronaldinho gibi bir herifti. Onun yanında fazla düz kalıyor Lincoln.

Onu @Hayri Cund çok seviyordu. 2008 yılındaki şampiyonlukta kadro dışı kaldığında kararı destekleyen taraftaydım o dönem.
Ben de hem gelirken hem de giderken sevinenlerdenim...

Eh o kadar da politik olsun canım. Şimdi elindeki oyuncuyu bklayacak hali de yok. Demirbay ile de yaptım diyecek tabi ama ligde yaptı işte. CL de değil. Kendisi de biliyor durumu... Dayı da biliyor sanki bilmiyor mu? Kendi kendine düşünmemiş midir benvarken niye kaanı oynattı bu maçlarda diye...
Oyuncusunu bklamıyorlar zaten orda savunma yapacağı bir durum yoktu. Olayın özeti adam pek de ciddiye almıyor meseleyi bizde bunu eleştiriyoruz. Bu sene de 8 no getiremezlerse yönetime de hocaya da hesabı sorulur Kaan, Kerem dinlemezler e yeter yani 38'lik Mertensle yılı bitireceksin yine biraz ciddiye alsınlar şu işi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt