Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.226
- 17.888
- 2.228
Sergen harika bir dünyan var hiç bozma bunu14 yabancida wendel,doue,guido yaparsak ve yusuf yerli olursa embolo ister miydiniz halen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergen harika bir dünyan var hiç bozma bunu14 yabancida wendel,doue,guido yaparsak ve yusuf yerli olursa embolo ister miydiniz halen
genel anlamda degerli ve iyi noktalara deginmissin sevgili kagan .baya hareketli ya, defansa da geliyor koşuyla ya da pasla atağa çıkarıyor takımı, ilerde de bol bol koşuyor, hareketli baya
bazı kesitlerden ben topsuz koşularını da çok beğendim, merkez oyuncularımızdan o noktada verim alamıyorduk rakip stoper ve bekin arasına yapılacak koşular vs o tarz profilde eksiğimiz var, wendel o konuda gerçekten iyi. karakter olarakta hırslı, taraftarı da reaksiyonlarıyla harekete geçiren bi adam.
inşallah olur şu transfer,
Önce iyi biriydim, sonra canimi yaktilar.Ben kendimede güvenmem Aakanım![]()
prekaziyi de anca senin benim gibi dinazorlar hatirlarPrekaziyi unutmuşsunuz...
Ben rolleri iyi çalıştığına inanıyorum. Örneğin sağ bekte boey profilinde birisini istiyor. 8 numara da ise torreira'nın varlığı farklı profillerdeki oyuncularla da istediği oyunu oynayabileceğini düşündürüyor bence. Önemli olan onun için aldığı adamın özelliklerini oyun içerisinde iyi bir şekilde kullanabilmesi. Çünkü toreira hem 8 numara olarak hem de 6 numara olarak çok iyi performans verebiliyor. Yeter ki aldığı oyuncu sahada dinamizm gösterebilsin.rol oyuncusu bakması gerekir. Farklı farklı profilleri örnekleyip onlarla da ben oynatıyorum demesini ben doğru bulmuyorum. Rollere doğru oyuncular koymazsak akışkan oyun çıkmaz çıkmaz çıkmaz.
Wendel skorer bir arkadaşGuido-Toreira-Wendell muazzam 3lu olmaz mı ya ? Biraz defansif gibi ama taş gibi orta sahamız olurdu.. Ligde çoğu zaman mertens oynar o yokken 3luye geçeriz özellikle Avrupa'da geçen sene yaşadığımız zorlukları asardik
Müessesemizin ikramıdırSipariş üzerine güven almıyoruz Azizim![]()
Muhtemelen beni Galatasaraylı yapan hayal meyal hatırladığım monacoya attığı golduprekaziyi de anca senin benim gibi dinazorlar hatirlar![]()
Aynısı bizede olduda , hala iyi biriyiz be Hakan, memnunda değilimÖnce iyi biriydim, sonra canimi yaktilar.
Insanlar beni böyle yapti, kimi sevdiysek arkamizdan vurdu, adaletsiz yalan dünya.
Adamsın dostumMüessesemizin ikramıdır![]()
Mertens nirdaevt 1 kadro kuralım epeyi süredir kadro kurmuyorum. en son 24 saat önce kurulum yaptım.
Muslera
Due Sanchez Apo Kohn
Torreira Hojbjerg
Barış Wendel Zaha
Kral
Konyasporumuzun selameti için 1 sezon oraya göndermekte fayda gördüm.Mertens nirda
Vallahi şimdi değinsen daha iyi olur. Ben de dahil olmak üzere birçok kişinin bu adamı alıcı gözle 90 dakika bir maçını izlediğini sanmıyorum. En azından gelmeden önce bir fikrimiz olur...genel anlamda degerli ve iyi noktalara deginmissin sevgili kagan .
< mesajini okurken aklima >
sevgili @Naci Liboş gecenler de oyuncuya dair nacizane fikrimi sordugunda -oyuncu resmi olarak gelirse daha detayli nacizane deginmeyi dusunuyorum yaniti vermis ~akabinde > ozet bir gozlem mesajimi beraberin de gondermistim. o gonderdigim mesajimin satir aralarinda olan ^kimi noktalari *senin yorumunda gorunce ,buradan da belirtmek istedim begeni babinda.
diger yandan,
velhasil, nacizane gozlemimde kendisinin avrupa kitasi ozelinde genel ve de gelisken evrilgen potansiyelli oyununa dair pozitif *kirilma ani > portekiz takiminda donemin hocasi *jesus'un ayrisilisi sonrasina denk gelir...
transferi *resmilesirse, nacizane bir kac noktaya kendi basliginda deginmeyi dusunuyorum.
saygi ve selamlar.