Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baya hareketli ya, defansa da geliyor koşuyla ya da pasla atağa çıkarıyor takımı, ilerde de bol bol koşuyor, hareketli baya
bazı kesitlerden ben topsuz koşularını da çok beğendim, merkez oyuncularımızdan o noktada verim alamıyorduk rakip stoper ve bekin arasına yapılacak koşular vs o tarz profilde eksiğimiz var, wendel o konuda gerçekten iyi. karakter olarakta hırslı, taraftarı da reaksiyonlarıyla harekete geçiren bi adam.
inşallah olur şu transfer,
genel anlamda degerli ve iyi noktalara deginmissin sevgili kagan .
< mesajini okurken aklima >

sevgili @Naci Liboş gecenler de oyuncuya dair nacizane fikrimi sordugunda -oyuncu resmi olarak gelirse daha detayli nacizane deginmeyi dusunuyorum yaniti vermis ~akabinde > ozet bir gozlem mesajimi beraberin de gondermistim. o gonderdigim mesajimin satir aralarinda olan ^kimi noktalari *senin yorumunda gorunce ,buradan da belirtmek istedim begeni babinda.

diger yandan,

velhasil, nacizane gozlemimde kendisinin avrupa kitasi ozelinde genel ve de gelisken evrilgen potansiyelli oyununa dair pozitif *kirilma ani > portekiz takiminda donemin hocasi *jesus'un ayrisilisi sonrasina denk gelir...

transferi *resmilesirse, nacizane bir kac noktaya kendi basliginda deginmeyi dusunuyorum.

saygi ve selamlar.

rol oyuncusu bakması gerekir. Farklı farklı profilleri örnekleyip onlarla da ben oynatıyorum demesini ben doğru bulmuyorum. Rollere doğru oyuncular koymazsak akışkan oyun çıkmaz çıkmaz çıkmaz.
Ben rolleri iyi çalıştığına inanıyorum. Örneğin sağ bekte boey profilinde birisini istiyor. 8 numara da ise torreira'nın varlığı farklı profillerdeki oyuncularla da istediği oyunu oynayabileceğini düşündürüyor bence. Önemli olan onun için aldığı adamın özelliklerini oyun içerisinde iyi bir şekilde kullanabilmesi. Çünkü toreira hem 8 numara olarak hem de 6 numara olarak çok iyi performans verebiliyor. Yeter ki aldığı oyuncu sahada dinamizm gösterebilsin.

Keremin kaldığına dair illa kanıt göstertecekler ha,onu da yaparım gerekirse

Zaniolo manyağı 2026 da kariyer sezonunu nerde yaşayacak bilin bakalim

genel anlamda degerli ve iyi noktalara deginmissin sevgili kagan .
< mesajini okurken aklima >

sevgili @Naci Liboş gecenler de oyuncuya dair nacizane fikrimi sordugunda -oyuncu resmi olarak gelirse daha detayli nacizane deginmeyi dusunuyorum yaniti vermis ~akabinde > ozet bir gozlem mesajimi beraberin de gondermistim. o gonderdigim mesajimin satir aralarinda olan ^kimi noktalari *senin yorumunda gorunce ,buradan da belirtmek istedim begeni babinda.

diger yandan,

velhasil, nacizane gozlemimde kendisinin avrupa kitasi ozelinde genel ve de gelisken evrilgen potansiyelli oyununa dair pozitif *kirilma ani > portekiz takiminda donemin hocasi *jesus'un ayrisilisi sonrasina denk gelir...

transferi *resmilesirse, nacizane bir kac noktaya kendi basliginda deginmeyi dusunuyorum.

saygi ve selamlar.
Vallahi şimdi değinsen daha iyi olur. Ben de dahil olmak üzere birçok kişinin bu adamı alıcı gözle 90 dakika bir maçını izlediğini sanmıyorum. En azından gelmeden önce bir fikrimiz olur...

Ziyechimiz var,zaniolo hala bizim malımız nasıl mutlu olmayayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt